K4M1L Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 No więc mam stary komputer : mobo A-Trend 6320M Celeron 366 na slot 1 GeForce 2 mx400 256 mb SDR 133. Nie spodziewam się po nim cudów :wink: ale wydaje mi się, że powinien być trochę szybszy. W 3dmarku 2001 mam wynik 1000. Po podkręceniu procka na 460 mHz ( FSB 83) i grafy z 200/150@220/165 mam ok. 1320. Wydaje mi się że powinno być troszkę więcej, więc dlaczego mam taki mały wynik? I, żeby nie zakładać nowego topicu mam jeszcze jedno pytanie: chciałbym puścić procka na fsb 100, ale będę musiał podnieść napięcie i chyba zmienić cooler (narazie mam boxowy) i tutaj mam pytanie: gdzie (i za ile) można kupić jakiś dobry cooler na tego proca :?: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Wynik jest ok. Co do wiatraka, to się lepiej zastanów... Sprzedasz proca, płyte i pamięć, dolożysz, 100, no może 150zł i już masz duraka 800, płyte pod niego i 128 DDR... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Witam! Dziwisz się że są takie wyniki.... na moje oko one są dobre, zawłaszcza, że to jest Celeron... A co do cooler-a to w sklepach komputerowych jest ich pełno i możesz sobie kupić jaki Ci pasuje :lol: Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4M1L Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Narazie nie będę go wymieniał, bo w okolicach wakacji bedę miał nowego kompa. Ale do tega czasu musze sobie jakoś radzić, więc chcę wycisnąć z tego ile się da :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 duzo ci to raczej nie da!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...