fifa2005 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Witam Mam takie pytanko czy jak athlon xp się popsuje to czy na nim coświdać, bo mi chyba siadł :cry: ale nie ma na nim zadnych śladów spalenia :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 a skad wiesz ze zasilacz nie padl ? dluga do qmpla i zobacz czy dziala :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Nie musi byc zadnego sladu. Ja np mam gdzies jeszcze takie Palomino 1600 na pierwszy rzut oka igla a mimo to martwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Jeśli się popsuł od tak sobie to nie będzie na nim śladów. Jeśli byś go np. przegrzał (przypadek ekstremalny to odpadniecie radiatora :) ) to może zmienić kolor od wysokiej temperatury, ale wtedy wudać gołym okiem że jest usmarzony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa2005 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 u qmpla byłem tez nie działa chyba bedzie trzeba nowy kupic :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 to jak to tak nagle przestal dzialac :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa2005 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 no pewnego pieknego dnia właczam kompa a on ani be ani me tylko wiatraki było słychac i sprawdziłem ram grafe płyte głuwna i proca i on nie odpala się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 a co to za AXP? moze na gwarze go oddasz (jeśli jeszcze jest oczywiście) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa2005 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 barthon 2500 ana allegro kupiłem i nie ma gwarancji :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 procki po prostu tak nie padaja zazwyczaj wala bledami wczesniej dziwne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inz Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Jeśli byś go np. przegrzał (przypadek ekstremalny to odpadniecie radiatora ) to może zmienić kolor od wysokiej temperatury, ale wtedy wudać gołym okiem że jest usmarzony. To, że rdzeń dostał kolorów tęczy od przegrzania wcale nie ozncza martwego proca. Mój palomino ma cały kolorowy rdzeń i zerwany kawałeczek wierzchniej warstwy (została na radiatorze :D ) a proc śmiga do dziś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam! Ja dwa dni temu mialem to samo - procek po znmianie pasty i zalozeniu wentyla po prostu odlail sie na 2 sekundy i juz nigdy wiecej na nim nie posiadzialem... Nie widac NIC - zadnych oznak niczego - po prostu sie zepsul i juz - koniec piesni... Odeslij do serwisu jak masz na gwarancji a jak nie to szukja nowego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 @zavader wyżej pisał ze kupił na allegro i nie ma gwary, pozostaje szukanie nowego procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...