mikR Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Witam Do tej pory mialem zasilacz Codegena 300 W:D, ale z racji tego, ze kupuje nowa grafe kupuje tez zasilacz. I wlasnie odnosnie tego mam pytanie. Zasilacz posiada wentylator 12 centymetrowy, a nie tak jak poprzedni 8. I jest on umieszczony na innej sciance zasilki. Chce sie upewnic jak montuje sie taki zasilacz?? Wydaje mi sie ze musze wyciac dziure w obudowie u gory, ale nie jestem pewien. czy dobrze mysle, czy moze wentylator powinien byc jednak skierowany do wnetrza obudowy, co jednak powodowaloby wzrost temperatury. Wiec jak to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 imho ten wentylator WYCIĄGA powietrze znad procesora i wyrzuca szczelinami na dwór czyt. poza obudowe eof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikR Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 a to sie troche wyglupilem :oops: dzieki za info mialem tez taka teorie bo po co by byly te szczeliny wlasnie, ale chcialem byc pewny jeszcze raz dzieki temat mozna zamknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 spoko będzie Ci to wybaczone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...