GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ej o ile dobrze pamiatam to juz w q1 jak sie z rakiety walnelo to kawalki odpadaly, nie trzeba super hiper engine'u zeby zrobic interaktywna gierke!!! ale to wszystko przez marketing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 mikaelus : Powiedz, dlaczego zakladasz, ze gra z dobra grafika i generalnie oprawa audio-wizualna, musi byc prymitywna pod wzgledem fabularnym ? Nie zakładam tylko obserwuję, a od 10 lat podobne tytuły mozna by chyba policzyć na palcach. Poza tym nie mówię, że musi być - kto mówi, że musi? Ale niestety ciągle się okazuje, że jak wychodzi jakiś tytuł to mówi się w 90% o jego oprawie i nowinkach technicznych, a tuszuje mierną fabułę i grywalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Prawde powiedziawszy bardziej czekam na TR7 niz na U3,dziwne ale prawdziwe,powody sa oczywiste,mozecie sie je co najwyzej domyslac :) Niech zgadne... wielopoligonowa lara croft?? :D Excacly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 nie napisałem nic o grywalnosci bo to dla mnie oczywiste :> ale nie lubie tez przekombinowanych gier w ktorych super hiper tajny agent po stu tysiącach latach szkolen męczy się po przebiegnięciu 5 metrów :lol: no i nie kazda gra musi byc cs-em uwielbiam cs-a ale painkiller jara mnie jeszcze bardziej wszystkie gatunki fpp (wogole gier) sa potrzebne ja chyba nie potrafiłbym grac w gry na silniku hl1 do tej pory :D juz wole q3 :mrgreen: w koncu to next gen po q2 (czyli hl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 nie napisałem nic o grywalnosci bo to dla mnie oczywiste :> ale nie lubie tez przekombinowanych gier w ktorych super hiper tajny agent po stu tysiącach latach szkolen męczy się po przebiegnięciu 5 metrów :lol: no i nie kazda gra musi byc cs-em uwielbiam cs-a ale painkiller jara mnie jeszcze bardziej wszystkie gatunki fpp (wogole gier) sa potrzebne ja chyba nie potrafiłbym grac w gry na silniku hl1 do tej pory :D juz wole q3 :mrgreen: w koncu to next gen po q2 (czyli hl) nie napisałem nic o grywalnosci bo to dla mnie oczywiste :> ale nie lubie tez przekombinowanych gier w ktorych super hiper tajny agent po stu tysiącach latach szkolen męczy się po przebiegnięciu 5 metrów :lol: no i nie kazda gra musi byc cs-em uwielbiam cs-a ale painkiller jara mnie jeszcze bardziej wszystkie gatunki fpp (wogole gier) sa potrzebne ja chyba nie potrafiłbym grac w gry na silniku hl1 do tej pory :D juz wole q3 :mrgreen: w koncu to next gen po q2 (czyli hl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 siepowtarzasiepowtarzasiepowtarza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 niech ktos to usunie :mrgreen: sam nie moge :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...