Skocz do zawartości
jakac

czy możecie wycenić

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie za ile mogę wystawić to na allegro

Obudowa Enlight 7233, Abit KT7Raid, 512 SDR Seitec, Liteon (CDRW 40x12,48, DVD 16x48), 2xBarracuda 20GB, GF4Ti 4200 Gainward, Live 5,1 + głośniki DTT 2200, Kieszeń, klawiatura, myszka (syf) (jakiś tani syf), Duron 1Ghz, Modem, Sieciówka, Taśmy okrągłe 3xVantec, ThermalRight SK6+ TT 4500rpm, Fanmate1,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie za ile mogę wystawić to na allegro

Obudowa Enlight 7233, Abit KT7Raid, 512 SDR Seitec, Liteon (CDRW 40x12,48, DVD 16x48), 2xBarracuda 20GB, GF4Ti 4200 Gainward, Live 5,1 + głośniki DTT 2200, Kieszeń, klawiatura, myszka (syf) (jakiś tani syf),  Duron 1Ghz, Modem, Sieciówka, Taśmy okrągłe 3xVantec, ThermalRight SK6+ TT 4500rpm, Fanmate1,

Czyli to co masz w podpisie :lol:

Dlaczego sprzedajesz wszystko? Komp ci się znudził?

Dość ciężko jest sprzedać całego kompa, a zestawy na Allegro chodzą po bardzo niskich cenach, znacznie więcej osiągniesz sprzedając na części - ale to trwa dłużej.

Ciężko to wycenić, ale bez głośników to tak około 2000tys. ale do tego trzeba dłużej przysiąść, żeby dobrać cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komp mi się nie znudił jestem jakby od niego uzależniony muszę się go pozbyć bo ze mną jest coraz gorzej, rozprasza moją uwagę nie mogę sie na niczym skupić ciągle myślę o nim, poza tym mam maturę w tym roku.

Eno co ty, ja miałem w tym roku maturę i zdałem całkiem nieźle, mimo, że zdawałem nową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komp mi się nie znudił jestem jakby od niego uzależniony muszę się go pozbyć bo ze mną jest coraz gorzej, rozprasza moją uwagę nie mogę sie na niczym skupić ciągle myślę o nim, poza tym mam maturę w tym roku.

To tak jak ze mną, ale ja musiałbym z przynajmniej 10 metrów na głowe upaść żeby pozbyć sie mojego okna na świat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co moze lepiej wynies kompa do piwnicy zamknij na kludke wyzuc klucz a po matuze pila do metalu w reke :D

Mój sposób był troche inny. Ja przepiłowałem kłódkę tydzień przed maturą, kiedy i tak już było za późno na naukę, a przynajmniej było na czym stresy wyładować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...