ivan07 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Witam pilnie prosze o propozycje dobrego chlodzenia dla tego procka , mam zamiar go kupic jutro albo pojutrze , i musze wiedziec co wybrac w sklepie , chodzi mi o dobre chlodzenie (chyba jest to oczywisye) i w mare ciche , jesli mozna to prosze o konkretne nazwy (a jeszvze lepiej linki ), pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 looknij tam http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=106445 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 jezeli mowimy tutaj o 3200+ 90nm Winchester, to na poczatek BOXowy cooler w zupelnosc wystarcza. nawet przy 2700Mhz @ 1.75v REALNIE, temperatury u mnie nie przekraczaly 59C i jest on calkowicie nieslyszalny. jednakze dla spokoju, lepiej bedzie zaopatrzyc sie w cos "chlodniejszego", jak Thermalright XP-90 (taki mam w tej chwili) lub CoolerMaster Hyper6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...