boofi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Witam forum przeszukałem ale nic nei znalazłem na ten temat sprawa wygląda tak: podczas kompaktowania wiadomości w outlooku EXPRESIE przez przzypadek wyłączyłem kompa obecnie skutek tego jest taki ze outlook exprese nei startuje a mianowicie mowi cos takiego ze nei mógł uruchomić menadżera kont internetowych W komputerze zabrakło pamięci albo dysk jest pełny (3 gb wolnego na C) i ze skontaktować sie z microsoft 0x80007114 2 okienko co wyskakuje : nie mozna uruchomić OE bo biblioteka MSOE.DLL nie moze zostać zainicjalizowane Program outlook express nei mozebyć prawidłowo zainstalkowany tyle pisze co do listy kontaktów to sam sobie ją wyciągnełem podobnie wszystkie (albo i nie) wiadomości ( R-mail - polecam ) dodam ze w katalogu identities/smieszne cyferki/itd nic nei było ...... sądze ze rozwiazaniem bylo by odinstalowac w jakis sposób outlooka expresa - ale w tym problem jak jest on chyba zblokowany w jakis sposob z IE ?! z programów nei da sie odinstalowac a w skladnikach windows mozna co najwyzej usunac jego nazwe z menu start .... czy została mi tylko reinstalacja SYSTEMU moze ktoś mądry coś na to doradzi dadam ze nei chce kozystac z innych programów do obsługi kont.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 zostaw outlooka i zacznij normalnych progsów użwyac tzn. do mejli to tylko i wyłacznie Mozillia Thunderbid ;], a do przegladania stron czywsicie ;] Firefox :P:D, a outlooka da sie odinatlowac były dzieś kiedyś trzeba pusuwać dzieś wpisy hide w jakimś pliku windowsowym ale nie pamietam dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zainstaluj opere, jest w nim dobry program do odbierania mejli. A w outlocku miales jakies wazne mejle? UPDATE: Wsadz plytke windowsa, i tam jest takie cos jak dodatkowe komponenty i odznacz Internet Exploler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boofi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 po pierwsze czytajcie dokładnie posta ! po 2 odpowiedzi na wasze pytania - pkt 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boofi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 witam dzieki za starania a co do włożenia płytki - wszystko sie zgadza ale jak napisałem idzie tylko usunąć skrót z menu start - tak to bill gates nam zafundował bajer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boofi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 a co do tego odbierania polecacie mozilla , opera ..... bo ze tak powiem cos na razie bede musiał wykombinować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiko36 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 http://support.microsoft.com/default.aspx?...id=kb;pl;245419 Tu chyba chodzi o coś innego ale problem może da się rozwiązać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boofi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 no wypisuje mi TO SAMO !! ale bez kitu ciezko mi sie przez ten rejestr przeprawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boofi Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 RAFIKO36 ---> DZIĘKI mistrzu rozwiązałeś moje problemy !! problem dało się rozwiązać i to bez problemu jeszcze raz dzięki jestem ci dłużny a dla potomnych gdyby ktos to zobaczył - jest na to sposób : Nie można uruchomić programu Outlook Express, ponieważ biblioteka Msoe.dll nie może zostać zainicjalizowana. Nie można uruchomić programu Outlook Express. Aplikacja nie mogła uruchomić Menedżera kont internetowych. W komputerze zabrakło pamięci lub dysk jest pełny. Aby uzyskać dodatkową pomoc, skontaktuj się z obsługą techniczną firmy Microsoft. (0x80007114) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 boofi, tyle czasu na forum i nie zauważyłeś jeszcze przycisku :?: :evil: .... II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: .... 6. Unikać zamieszczania w danym wątku kilku swoich postów z rzędu - jeżeli pojawia się potrzeba dopisania czegoś do wysłanego już posta, należy skorzystać z opcji "zmień" (ikona w poście). .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boofi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 wiem wiem ! zauważyłem ale mi sie trochę pomyliło na pewnym forum jest mechanizm który dopisuje do starych wiadomości i dla tego bez problemu sobie odpowiadałem "na nowej kartce" i jak odświeżylem zobaczyłem swój błąd ale problem naprawiłem :-D pozdrawiam i udanego sylwestra życzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...