narciarz Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Witam Wszyscy ładnie piszą, że mają WC itd. bloki wodne miedziane itp. Chciałbym zapytać skąd macie tą miedz. Chce zrobic se blok wodny i nigdzie nie moge kupić miedzi a potrzeba mi kawałka (60x60x20mm). Byłem na wszystkich złomowiskach w Gliwicach (bo tu mieszkam ) i nigdzie nie ma. Byłem w hutrowni elektrotechnicznej i wkońcu w jednej z nich moge zamówić miedz ale musze zamówić paskownik i długości 3metrów za 400zł wiec to nie ma sensu bo nie robie 100 bloków wodnych. Więc napiszcie skad macie tą cholerna miedz??????? pozdrawiam ps. Juz cały miesiąc chodze i szukam wszędzie miedzi a tu nic :cry: :cry: :cry: Nie chce kupować gotowego bloku owdnego bo chce wykonać swój projekt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 ja kiedys napisalem maila do sklepu w internecie i gosc mi odpisal ze moze mi przyslac przyciety bloczek 50x60x30 mm w cenie 30 zl /sztuka.niestety pozniej mi padla barakuda i wszystko poszlo sie jeb...., blok kupilem pol gotowy od mate wiec juz sie poszukiwaniem nie zajmowalem. A kupilem od mate bo byl w cenie promocyjnej 85 zl i przekalkulowalem ze samemu mi bedzie ciezko zrobic blok bo nie mam odpowiednich narzedzi, a latwo mozna spieprzyc takie wiercenie, natomiast jak dam do zakladu zeby mi zrobili to minimum 50 zl wezma za usluge. tak wiec kupilem gotowy od mate i jestem zadowolony (sam go tylko lutowalem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablor Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 pod tym linkiem znajdziesz dystrybutorow http://www.hutmen.com.pl/dystrybucja_2.htm ja zadzwonilem pod numer 203 00 01 i babka powiedziala, ze nawet moze sprzedac 50cm. Kilogram "plaskownika miedzianego" kosztuje okolo 12PLN pozdrawiam PS. Podziekowania dla SNAP-a za wskazanie firmy HUTMEN :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Witam Wszyscy ładnie piszą, że mają WC itd. bloki wodne miedziane itp. Chciałbym zapytać skąd macie tą miedz. Chce zrobic se blok wodny i nigdzie nie moge kupić miedzi a potrzeba mi kawałka (60x60x20mm). Byłem na wszystkich złomowiskach (bo tam mieszkam ) i nigdzie nie ma. Byłem w hutrowni elektrotechnicznej i wkońcu w jednej z nich moge zamówić miedz ale musze zamówić paskownik i długości 3metrów za 400zł wiec to nie ma sensu bo nie robie 100 bloków wodnych. Więc napiszcie skad macie tą cholerna miedz??????? pozdrawiam ps. Juz cały miesiąc chodze i szukam wszędzie miedzi a tu nic :cry: :cry: :cry: Nie chce kupować gotowego bloku owdnego bo chce wykonać swój projekt. Wpisujesz w wyszukiwarce słowo miedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Na takie problemy polecam: www.pf.pl i www.pkt.pl -> branża Metale kolorowe, a potem już tylko dzwonić i pytać :mrgreen: . niestety nie wszystko można znaleźć w inecie, za to dużo firm jest w pkt i pf. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Dzięki wszystkim za wszelkie informacje. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Fajnie, tylko niech ktoś mi powie gdzie można kupić miedź w Krakowie. I niech nie gada że wystarczy poszukać, bo troche sie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...