Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wszyscy ładnie piszą, że mają WC itd. bloki wodne miedziane itp.

Chciałbym zapytać skąd macie tą miedz.

Chce zrobic se blok wodny i nigdzie nie moge kupić miedzi a potrzeba mi kawałka (60x60x20mm). Byłem na wszystkich złomowiskach w Gliwicach (bo tu mieszkam ) i nigdzie nie ma. Byłem w hutrowni elektrotechnicznej i wkońcu w jednej z nich moge zamówić miedz ale musze zamówić paskownik i długości 3metrów za 400zł wiec to nie ma sensu bo nie robie 100 bloków wodnych.

Więc napiszcie skad macie tą cholerna miedz???????

pozdrawiam

ps. Juz cały miesiąc chodze i szukam wszędzie miedzi a tu nic :cry: :cry: :cry:

Nie chce kupować gotowego bloku owdnego bo chce wykonać swój projekt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedys napisalem maila do sklepu w internecie i gosc mi odpisal ze moze mi przyslac przyciety bloczek 50x60x30 mm w cenie 30 zl /sztuka.niestety pozniej mi padla barakuda i wszystko poszlo sie jeb...., blok kupilem pol gotowy od mate wiec juz sie poszukiwaniem nie zajmowalem. A kupilem od mate bo byl w cenie promocyjnej 85 zl i przekalkulowalem ze samemu mi bedzie ciezko zrobic blok bo nie mam odpowiednich narzedzi, a latwo mozna spieprzyc takie wiercenie, natomiast jak dam do zakladu zeby mi zrobili to minimum 50 zl wezma za usluge. tak wiec kupilem gotowy od mate i jestem zadowolony (sam go tylko lutowalem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pod tym linkiem znajdziesz dystrybutorow

http://www.hutmen.com.pl/dystrybucja_2.htm

ja zadzwonilem pod numer 203 00 01 i babka powiedziala, ze nawet moze sprzedac 50cm. Kilogram "plaskownika miedzianego" kosztuje okolo 12PLN

pozdrawiam

PS. Podziekowania dla SNAP-a za wskazanie firmy HUTMEN :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wszyscy ładnie piszą, że mają WC itd. bloki wodne miedziane itp.

Chciałbym zapytać skąd macie tą miedz.

Chce zrobic se blok wodny i nigdzie nie moge kupić miedzi a potrzeba mi kawałka (60x60x20mm). Byłem na wszystkich złomowiskach (bo tam mieszkam ) i nigdzie nie ma. Byłem w hutrowni elektrotechnicznej i wkońcu w jednej z nich moge zamówić miedz ale musze zamówić paskownik i długości 3metrów za 400zł wiec to nie ma sensu bo nie robie 100 bloków wodnych.

Więc napiszcie skad macie tą cholerna miedz???????

pozdrawiam

ps. Juz cały miesiąc chodze i szukam wszędzie miedzi a tu nic  :cry:  :cry:  :cry:  

Nie chce kupować gotowego bloku owdnego bo chce wykonać swój projekt.

Wpisujesz w wyszukiwarce słowo miedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...