got3 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Witam Mam pewien dylemat tyczacy sie kupna mp3 playera. Mam okazje kupic takowy za 250 zł, ale noname. Jego dane techniczne: -zasilanie z baterii AAA -sluchawki -kabel usb 1.1 -dyktafon -karaoke -wyswietlacz lcd niebieski - flash disc 256MB Towar sprowadzony jest z zagranicy. Juz mialem go brac, ale widzialem w MediaMarkt MuVo 256 MB wersja bez wyswietlacza za 199zl. Nie wiem czy ten sie bardziej oplaca. Czy dzwiek w takich playerach naprawde az tak uzalezniony jest od bebechow czy mozna wszystko nadrobic sluchawkami? W koncu ten noname to 50 zl wiecej, ale za to ma wyswietlacz, ktory znacznie ulatwia uzytkowanie. Sam nie wiem co o tym myslec. Dziek z gory za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 IMHO ja bym coś dołożył i brał markowy z wyswitlaczem... Ja osobiście polegam na marce i staram się nie brac ów rzeczy nonameowcyh.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 @got2 - mam akurat taki w domu od kumpeli 128MB/bez LCD, za 30-40eur. Cicho gra, mp3 powyzje 128kbps stopuja i trzaskaja, ogolnie lipa. Ktos zapyta, po co az >128kbps, po to,zeby bylo! Powinno chodzic. Tez wole, sprzet markowy, Tyu tez powinienes taki brac, jest na lata! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam Ostatnio widziałem coś takiego: Zoltrix Z-cyber MACER 256MB. Cena poniżej 300pln. Słuchawki i radio (w słuchawkach) ponoć tragiczne. Ale ciekawe, jak reszta, obudowa wygląda solidnie, usb od razu bez kabelka. I pytanko, Zoltrix to sprzęt markowy? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 No wlasnie o to sie mialem zapytac!!! Co to za sprzet ten Zoltrix? Kumple mial co podobnego (wizualnie) firma na Apeac (czy jakos tak) i calkiem niezle gral i byl z wyswietlaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jest z wyświetlaczem, ludzie to biorą ponoś, słuchawki do wymiany, widziane jako napęd wymienny, ale dyktafon chyba 4-bitowo nagrywa :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Pewnie chodzi ci o taki: http://allegro.pl/show_item.php?item=39242436 Ja go mam i jest bardzo dobry. Na akumulatorkach ciagnie ponad 8 godzin (ciaglego grania). Jakosc dzwieku dobra, wyswietlacz pomaga i to bardzo ;] Bez tego nawet playera nie szukaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Co to za sprzet ten Zoltrix?Nie tak dawno temu jeden z największych producentów doskonałych modemów :) A wracając do tematu to też miałem dylemat czy kupić drogiego playera (iRiver, Samsung itp.) czy może zaoszczędzić sporo kaski i kupić na przykład takiego Zoltrixa. Doszedłem do wniosku że tańsze playery (również "noname") i tak mają w środku bebechy samsunga lub philipsa. Różnią się tylko wyglądem zewnętrznym, dodatkowym wyposarzeniem i (chociaż nie zawsze) jakością wykonania. Tak więc mój wybór padł na tego Zoltrixa (Zoltrix sprzedaje mp3 playery pod marką Z-cyber) i do tego słuchawki Sennheisera. W sumie jakies 280 zł za playera z możliwością rozbudowy pamięci i najlepszymi słuchawkami w swojej klasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Witam Zoltrixy są kuszące dosyć, więc miałbym do właścicieli pytanie - jak wygląda praca dyktaonu w odtwarzaczach tej firmy - czy szumy duże są, jak z czułością, i czy funkcja jest łatwo dostępna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 dla tych, co uważają że pojemność ma znaczenie polecam APACER'a AV220 512MB - nie ma wyświetlacza i kosztuje 290zł - jestem akutalnie w jego posiadaniu i jestem ogólnie zadowolony aha... jako argument za posiadaniem playerów bez wyświetlaczy mogę powiedzieć jedno - trzymając playera w kieszeni na nic mi się nie zda ten wyświetlacz: liczy się, że gra to co sobie wgrałem w domciu pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 sailence - a pamietasz kolejnosc tych kilkudzisieciu mp3 ? ;] Nie sadze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 to rzecz gusta... wgrywam na mpeka te utworki, które chcę posłuchać w danym dniu, zakładam słuchawki, wbijam się do autobusu i jazda do szkoły - a muzyczka sobie leci z tym wyświetlaczem to jest głupota: Creative za sam wyświetlacz woła 150zł, nigdy w życiu bym nie dał tyle za takie gówienko (bajer) tyle hajsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Jak jest z wgrywaniem piosenek przez usb? np. predkosc transmisji tego MinoBee wg. specyfikacji to tylko 600kb/s wiec te 256MB mp3 sie wgrywa godzine? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Jak jest z wgrywaniem piosenek przez usb? np. predkosc transmisji tego MinoBee wg. specyfikacji to tylko 600kb/s wiec te 256MB mp3 sie wgrywa godzine? 1213165[/snapback] no, jak sie liczyc nie umie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 człoweku ! za tą kase znajdziesz super MPka i to z LCD na allegro ! weź tam troche popatrz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Korzystajac z okazji dopisze sie do tego topicu. Kupilem niedawno na allegro MuVO TX. Czekam sobie na paczuszke i w miedzy czasie zaczalem zastanawiac sie nad kwestia zasilania. nie bardzo mam ochote latac co dwa dni po baterie, a muzyki slucham bardzo duzo. Chcialem kupic jakies akumulatorki. Najwieksza pojemnosc jaka znalazlem to: www.allegro.pl/show_item.php?item=39306399 Tyle, ze to tez jakis no name. Jak myslicie, czy beda z tym jakies problemy ? I czy to bezpieczne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Cena tych akumulatorków rewelacyjna :) , można kupić na zapas :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...