pac Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Kupilem w sklepie paste silikonowa http://www.ag.net.pl/oferta_p.html i nie wiem czy bedzie sie nadawac pod procesor??? Czy zwiekszy przewodnosc cieplna pomiedzy radiatorem a procesorem a moze lepiej wogole jej nie dawac i kupic jakos leprza z dodatkiem srebra??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 napewno lepiej :D polecam Arctic Silver 5 oraz ceramique Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHysiek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 H-4 zapewne, gorsza niż boxowa pasta z coolerków Intela do P3. Podejrzewam że dobra pasta do zębów bedzie lepsza. Serio, widziałem takie testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pac Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ja tez http://www.sirius.pl/art.php?id=145&typ=te...t&aid=113&pid=3 i z tego wychodzi ze zwykla pasta silikonowa jest niewiele gorsza od tych firmowych z jakimis dodatkami. Tylko chce wiedziec czy ta "H" ma podobne wlasciwosci do tej z testow//??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Lepiej sie nie sugeruj jednym testem i poszukaj po serwisac OC. Jak dla mnie to ten test zbytnio wiarygonie nie wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 JA takiej pasty uzywalem jak mialem jeszcze pentiumII 266 i pentium III 533EB (szal to byl) Znaczy najpierw nie uzylem zadnej i... no i sie 266 wyprazyl niestety :( wiec w 533 walnalem ta paste, podkrecilem do ok 650 (nie pamietm dokladnie, sorry) i chodzil pieknie przez dwa lata.Pewnie ekstremalnych wartosci nie przezyje, ale lepsze to niz nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam Używałem tej pasty jeszcze całkiem nie dawno (w kompach przezmnie złożonych do dnia dzisiejszego jest na jądrach :P )szczerze powiedziawszy nie mogę na nią narzekać - temperaturka OK. Jednak polecam zakup czegoś lepszego może ArcticSilver5 ostatnio się na nia przeżuciłem i nie nażekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Sory że się do tematu podepnę 8) Niedługo dokładam dodatkowe radiatory do mojego ,zasilacza linkworld(lol) Nie chce mi się sprowadzać kleju termoprzewodzącego,gdyż na taki sprzęt szkoda funduszy,zatem wg założeń radiatory mają być klejone przy użyciu kleju silikonowego który nakłada się po podgrzaniu Już testowałem go ,nawet się trzyma,ciepło też przewodzi w miarę,ale czy oby nie zamało?bo radiatory będą klejone ,również do mosfetów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Z past polecam Arctic Ceramique - a jak chcesz srebrna to bierzy tylko i wylacznie Arctic Silver 5 - obie drogie - ale bardzo aldne - Osobicie polecam Ceramique... Na klejach sie nie znam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreq Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 W testach termoprzewodności pasta "OCZ Ultra 5+" wygrywa... Mam ją założoną i przy przetaktowaniu procka o 500 MHz mam temperaturkę max 42 stopnie w max obciążeniu.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Arctic Silver 5 . Jakos to jej wlasnie ufam :) A jak nie chcesz przeplacac, to walnij Titana srebrnego i tez bedzie fajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Mysle ze lepsiejszy bedzie ceramiq niz ten titan srebrny - ale to chyba tylko moje zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Ceramiq napewno lepszy niz Titan srebrny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 srebrny titan nie jest zły, kiepski jest arctic cooling srebrny ;-) słabszy od H mimo tej swojej srebrności,,, obecenie u mnie AS5 - nie wiem jak się dokładnie krztałtują różnice (zmieniałem na raz procka i paste) ale na a7v880 i zalmanie 7000alcu - axp2000+ (thorton) @ 2200MHz i 1,7v potem 2500+ (barton) @ 2440MHz 1,65v z AS5 - barton ma niższe temp o jakies 2-3*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 srebrny titan nie jest zły, kiepski jest arctic cooling srebrny ;-) słabszy od H mimo tej swojej srebrności,,, obecenie u mnie AS5 - nie wiem jak się dokładnie krztałtują różnice (zmieniałem na raz procka i paste) ale na a7v880 i zalmanie 7000alcu - axp2000+ (thorton) @ 2200MHz i 1,7v potem 2500+ (barton) @ 2440MHz 1,65v z AS5 - barton ma niższe temp o jakies 2-3*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Kupilem w sklepie paste silikonowa 1191297[/snapback]pod procesor to watpie zeby sie nadawala, juz predzej na (ludzie czytajcie to co napiszecie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ceramiq napewno lepszy niz Titan srebrny 1202432[/snapback] tylko że titan przewodzi prąd, a jak nie chcesz ryzykowac nawet tej "niby" nie przewodzacej prądu arctic silver 5 to "H" albo za 15zł ceramique będzie spoko ktos wyżej napisał "poszukaj po serwisach OC" patrz nie muisz daleko latac http://www.tweak.pl/artykul/pasty_termo2 http://www.tweak.pl/artykul/pasty_termo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...