predator_et Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Mam drugiego kompa Intel 486 DX2, 24 mb ram, 1.6Gb dysk, chcialbym reanimowac to dziadostwo, myslalem o windzie 95, tylko niemam skad ja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :/, przydalby sie jakis http jub ftp :D:D. Piszcie tez wszystko o tym systemie. Z gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 system stary ale za darmo to go jeszcze nie rozdają chyba :lol: a o systemie wiem tyle, że generuje wiecej okienek z ciekawymi błedami niż XP :P jak sie da to instaluj na tej maszynie 98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Z 98 dalbym sobie spokoj na takim komputerze. Mialem okazje sie bawic w szkole i dziala to naprawde koszmarnie. Sam Windows 95 nie byl az taki zly, ale jak wiadomo kazdy dodatkowy program czy sterownik moze byc dla systemu niebezpieczny i zmienic watpliwa stabilnosc w niewatpliwa niestabilnosc. System poki co nie jest dostepny za darmo, a wiec zalatwienie instalki to juz twoja sprawa. Swoja droga, moze lepiej pobawic sie w jakiegos Linuxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 98 na takim sprzecie to masochizm... Pobaw sie jakas stara dystrybucja linuxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 98 na takim kompie to porazka - ja uruchomilem 95 na takim, ale na 4MB ram - powiedzmy ze 'chodzil'.. Tutaj masz 24MB, wiec bedzie dzialal. Popytaj znajomych/nieznajomych - teraz nikt tego systemu nie uzywa, wiec moze sprzedadza ci oryginal za smieszne pieniadze.. Ewentualnie pomysl o jakims Linuxie, jak juz tu pare osob wspomnialo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator_et Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Rozumiem. Wolalbym winde bo stare gry dzialaja typu settlers 2 czy inne bajeranckie tytuly :D:D. Jesli chodzi o Linuxa to jaka polecacie dystrybucje na tak slaby komputer?? musi miec srodowisko graficzne bo docelowym odbiarca jest kuzyn. THX za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Jesli odbiorca jest kuzyn (przecietny wyjadacz chleba), to postawilbym na windows 95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 a windowsa mozna zdobyc z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...