und3r Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Mam taki problem, ze windows XP uparcie twierdzi, ze nie mam miejsca na dysku d, mimo ze na 100% jest tam wolne kilka GB :lol: Zapełnilem dysk tak, ze zostało na nim 460 MB i kiedy chciałem przegrać na niego film okazalo sie ze nie ma juz miejsca. No to ok - skasowałem kilka filmow, ale nadal pokazuje ze jest 460 mb :? Krótko mówiac nie odświeża mi tej informacji w ogole - pokasowalem chyba z 10 filmow z dysku, zresetowalem i dalej pokazuje ze mam 460 MB wolnego... Jak mam odświeżyc tą informacje?? Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Może zacznij od przeczytania przyklejonego tematu i od podobnego gdzies nizej(był niedawno). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 thx :) pokatowalem szukajke kilka minut ale widac nie mialem szczescia. Ale skoro wiesz jak temu zarazić to mógłbys napisać:> Ide szukac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Po pierwsze scandisk (chkdsk), po drugie sprawdz katalog(i) "system volume information" - mozesz tam znalezc pokazne ilosci niepotrzebnych juz tobie danych, ktore Windows zachowal dla potomnych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Dobra juz znalazłem rozwiązanie w topicu, o którym pisal sgj Dam tutaj linka na wypadek gdyby ktos jeszcze miał podobny problem: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=94332 I jeszcze pare słow dla wyszukiwarki: dysk ; dysku ; miejsce ; miejsca ; brak ; nie wykrywa -> nie kasujcie tego topicu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...