shd Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Na święta dostałem Winfasta 2000XP Expert. Dziś podłączyłem do niego kablówkę. Kupiłem 8m kabla za 10.40zł, rozdzielacz za 2.50zł i wtyki po 50gr za jedną. Jakość obrazu nie jest dość zadowalająca :( . Czy może to być wina którejś z zakupionych rzeczy ?Jeżeli nie to czym innym ? Poniżej zamieszczam screeny z tunera. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję, shd PS. Dzwięk jest IDEALNY ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Na święta dostałem Winfasta 2000XP Expert. Dziś podłączyłem do niego kablówkę. Kupiłem 8m kabla za 10.40zł, rozdzielacz za 2.50zł i wtyki po 50gr za jedną. Jakość obrazu nie jest dość zadowalająca :( . Czy może to być wina którejś z zakupionych rzeczy ?Jeżeli nie to czym innym ? Poniżej zamieszczam screeny z tunera. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję, shd PS. Dzwięk jest IDEALNY ! Zamiast rozdzielacza kup trójnik ze wzmacniaczem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomBros Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Nie wiem jakie firmy masz zasilacz. Jeśli jest stary to nie spełnia norm emisji promieniowania (EMI). Ale to też ciekawe -> Mój kumpel miał zasilacz HuntKey, który spełniał niektóre normy, a i tak mu tak strasznie "szumiał obraz" w WinFast Expert nie wierzył mi jak mu mówiłem że to zasilacz. Teraz, przez przypadek, został zmuszony (!!) do wymiany zasilacza ma NeoTec'a 4200 i obraz jest niemalże idealny. Ale i tak zawsze coś będzie w kompie siało. Spróbuj włączyć w BIOS'ie Spread Spectrum ENABLE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...