mat_zab Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Mam ten programik ale nie wiem jak go skonfigurowa jak ktos mial z nim do czynieniea to prosze o pomoc, niech napisze co gdzie mam powpisywa :D bo ja nie mam pojcia. Uzywalem opcji szukaj i nic nie znalazlem na ten temat, wiec PYTAM ?? Z góry dzieki za osdpowiedz !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Mam ten programik ale nie wiem jak go skonfigurowa jak ktos mial z nim do czynieniea to prosze o pomoc, niech napisze co gdzie mam powpisywa :D bo ja nie mam pojcia. Uzywalem opcji szukaj i nic nie znalazlem na ten temat, wiec PYTAM ?? Z góry dzieki za osdpowiedz !! http://ed2k-faq.prv.pl/ Uważej, bo admini nie lubią jak się daje na forum tematy o takich programach. AHA: Edonkey jest programem, więc powinieneś ten topic zamieścić w kategorii oprogramowanie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 polskie forum eDonkey nieoficjalny "nastepca" eDonkey - emule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 tw wszystkie progi typu edonkey , dc , koala to sie na czopa nadaja . nie ma to jak dobry ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...