Lancer Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Szukam plyty MSI K8N Neo2 s939, ktora kolowiek wersja. Jesli ktos ja widzial w jakims lokalnym sklepiku to prosze o znak. Wiem ze w tej chwili jest posucha i trzeba czekac na dostawy z Tajwanu, ale pewnie gdzies na polce stoi. Kto kolwiek widzial, ktokolwiek wie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Pomóż sobie sam : www.kupujemy.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 w 9 hurtowniach na slasku pytalem dzis o nia i nikt jej nie ma , Mikron , ABCData , Pronox , Action , ProLine .... z tego wszystkiego sie poirytowalem i wziolem sobie Abita AV8 3rd Eye s939 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Swietnie Panie Hamil. Przeczytaj dokladnie moj tytulowy topic. W cenniku to sobie mozna miec wiele, albo jeszcze wiecej. Ja pytam, czy: ktos widzial w jakims lokalnym sklepiku to prosze o znak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 dziś Pani w www.pcprojekt.pl mówiła mi przez telefon ze maja:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 a mi mowila ze nie maja :/ Dzwonilem o 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Ibiz.pl bedzie miał koło 10 stycznia. Wiem bo właśnie zamówiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 sam szukam i nigdzie nie ma :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Tutaj w Londynie jest tego sporo :D Cena: ok.90funtow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 To drozej niz u nas :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_groen Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ja mam chetnie sprzedam :):) model MSI K8T Neo2 Fir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ja mam chetnie sprzedam :):) model MSI K8T Neo2 Firale jemu chodzi o platinum , a ty nie masz platinum 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_groen Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 sorki zle spojrzalem na oznaczenia .. hahahahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Mi chodzi K8N. Ot taka mala roznica w chipsecie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorr Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam Ja ostatnio kupiłem tu: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...id=59&grupa=213 i dałem 520zł :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 nima juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...