qraska Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 pomocy !!! potrzebuję strony z ważnymi sterami do karty graficznej RADEON 9250 128MB 64bit pod windows 98 jeśli zna ktoś takową stronę to proszę o namiary dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 a jakie dla Ciebie to wazne sterowniki ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qraska Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 no dla mnie ważne tzn chciałem powiedzeć AKTUALE 8) nie!! 8O pozdrawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 mam tą same karte co ty i stery mam ze cd ale nie wiem jakie to są nigdzie nie moge znaleśc ooznaczenia sterów :cry: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janca Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 wybierz sobie i popróbuj :P klik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceliii Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 No wielkie dzięki. Ja równiez takowej stronki szukałem. Polecił bym jeszcze do tego stronke ze sterami omegi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...