bass0404 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Mam myszkę firmy Labtec (opteczna podłańczana pod USB) poszukuje do niej sterów ponieważ kursor co jakis czas skacze mi po ekranie jak chce i muśle że jest to wina sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Skoro kursor skacze to jest to raczej wina peknietego kabla od myszki.A co do sterownikow to chyba na stronie producenta powinienes szukac ;-) http://www.labtec.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bass0404 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 A mozna jakoś naprawidz ten kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Narazie sprawdz inne sterowniki, jak dalej bedzie tak samo to podlacz do innego komputera.W ogole to poruszaj kablem od myszy i sprawdz czy mysz nie zaczyna wariowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bass0404 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 zainstalowałem sterowniki i to samo ruszałem kablem i nic kursor stoi na swoim miejscu i ani drgnie. Ale podczas pracy znowu to samo odskatuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bass0404 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 i jakistnieje mozliwośc naprawienia tej myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 A próbowałeś myszkę bez żadnej podkładki, na jednolitym tle ? Też tak miałem z Logitechem. Bez podkładki jest OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Myszka jest raczej ok i nie potrzebuje zadnych sterownikow. Problemem wg mnie jest powierzchnia, na ktorej sie przemieszcza. Mam Logitecha na sterach windowsa i dziala - czasem gdzies przeskoczy, ale to wina blatu - czasami tez jezdzi po obudowie kompa lub po spodniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo00 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 jak nie blat to lec zaniesc do sklepu gdzie kupiles, oczywiscie jak masz jeszcze gwarancje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...