kbula Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 witam. mam problem z dyskiem Segate Baracuda IV 40 GB. Mianowicie jeżeli podłanczam dodatkowy dysk na taśmie na której mój dysk jest ustawiony na mastera to system sie nie uruchamia. Jeżeli odłącze drugi dysk dalej to samo. I musze postawic system na nowo. Działo mi sie tak kilka rzy. Dysku też nie można sformatować na FAT32, ponieważ wyskakuje jakiś bład przy (pełnym fomatowaniu). Robiłem też jakieś test Segate i wykrył mi jakiś błąd. Jeszcze SpeedFan wykrywa jakiś błąd: Co mam robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbula Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 aha i jeszcze nieraz temperatura dysku w SpeedFanie wynosi 50C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 jestes pewny ze dobrze podpinasz dyski i czy dobrze ustawiles zworki? sprawdz dyskiem jakims hddregeneratorem czy nie ma badów moze masz jakas padnieta tasme IDE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbula Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 napewno dobrze podpinam bo inne dyski działają jak je podepne na mojej taśmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...