kolinski Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Dnia 10 grudnia podpisałem umowę z tele2 na rozmowy lokalne. Miałem dalej płacić tylko abonament tepsie, reszta licznikowych przez tele2. Dnia 23 grudnia tepsa zablokowała mi rozmowy wychodzące z mojego telefonu (wszystkie numery oraz gwiazdka i krzyżyk z wyjątkiem 9393 - "połączenie nie może być zrealizowane z powodu blokady") Od 23 grudnia zgłaszam to na 9393 (błekitna linia) no i najpierw tłumaczyli że: 1. zalegam z fakturą - nieprawda, przelewem uiściłem rach ostatni dnia 4 grudnia - wycofali sie z wymówki 2. że mam sam załozoną swoja blokadę - - nieprawda - bo nawet gwiazdka i płotek wywołuja "zegarynkę", - wycofali sie z wymówki 3. obiecali do dzisiaj wieczora naprawić - dzis wieczorem powiedzieli że sprawdzali i wszystko OK, nie wiedzą co to - - nieprawda, bo nikt u mnie dziś bnie był - dyzur stały w domu - wycofali sie z wymówki - powiedzieli że jutro ktoś zadzwoni do mnie i jeszcze sprawdzą Mam sygnał w telefonie ale wszystkie wychodzace z wyjątkiem 9393 zablokowane. Do mnie można się dodzwonić. Preselekcja tele2 1061 też zablokowana !!! I co? Jedyna rada to składka na BinLadena do wysadzenia w powietrze siedziby zarządu tepsy w godzinach pracy tych złodziei. Smutno pozdrawiam naiwnych oszukiwanych i okradanych przez tepse! mój mail: letra@plusnet.pl; tel (058) 6623838 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 "monopolista nie lubi być odstawiony na dalszy tor" -hehe i potrafi poprzeszkadzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Też to mialem, ale po pewnym czasie wszystko do normy wrócilo, nie martw sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ciekawe czy to jest celowe działanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ciekawe czy to jest celowe działanie ? 1208848[/snapback] no a jakie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Witam, że z naszym monopolistą to każdy ma problemy. Ja również non stop składam reklamacje - czasami nawet wygrywam. No ale taki żywot polaka, ech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 oplaca sie wogole przesiadka na tele2? ja raczej negatywne rzeczy slyszalem o tym. a moja babcia ostatnio podpisala umowe jakas z tele2 i teraz jej stracha napedzilem, ze jak glopia to bedzie placic 2x wiecej, bo ja wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>aja, a moze rzeczywiscie tak bedzie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...