Mateoosh Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jaki wam się teledysk podoba?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 superrrrrrrrrrrrrrrrr jest zarabisty 8O jaki teledysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jakikolwiek- po prostu jakiś teledysk (np. z MTV) BTW dla mnie wypas jest SUM 41 Into deep i Limp Bizkit Rollin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 aha to mi sie podoba teledysk Eminema Without my.......ale tylko teledysk bo osobiscie go nie słucham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Slipknot Wait and bleed( zajeb***** wiocha) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 1) Without my 2) Pionts Of Authority - płyta REANIMATION 3) a little less conversation - z piłkarzami z NIKE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 a little less conversation - z piłkarzami z NIKE Ja dołoże jeszcze Basta Rajms -break ya neck 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 A ja nie mam telewizora - świadomy wybór :D - tylko czasem brakuje mi dziennika, panoramy i meczy :wink: Coil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Wszystkie koRna :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Slipknot Wait and bleed( zajeb***** wiocha) I tu musze sie chociaz raz z Toba zgodzic :P Ale Sonne RAMMSTEIN ow tez jest full wypas i w ogole zajebisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 a mi sie niesamowicie podoba klip: Scooter - Ramp full wypas btw. jest ktos na forum, kto zbiera teledyski :?: chetnie bym sie powymienial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 System of a Down - Chop Suey System of a Down - Toxicity System of a Down- Aerials :twisted: :twisted: :twisted: no i Limp Bizkit - Boiler :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 a mi sie niesamowicie podoba klip: Scooter - Ramp full wypas btw. jest ktos na forum, kto zbiera teledyski :?: chetnie bym sie powymienial :D Scooter jest zajebisty! Do tego SOAD - Aerials, Nelly -Hot in Herre( ze wzgledu na swietne zdjecia i montaz), Pionts Of Authority, ostatnie klipy Rammsteina, i jeszcze kilka innych. Ja mam kilka teledyskow. Wal do mnie na priva jakie Cie interesuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Dr. DRE -Still DRE - w tle są skaczące auta!! Jak za kilka lat będe obrzydliwe bogaty to sobie takie kupie. No i oczywiście teledyski Metallici - ONE, Unforgiven, Enter Sandman, Whiskey in the jar, Untill it sleeps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Radiohead - Knives out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Slipknot Wait and bleed( zajeb***** wiocha) I tu musze sie chociaz raz z Toba zgodzic :P Ale Sonne RAMMSTEIN nom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Hm najlepszy teledysk to chyba Killarmy: Dirty Weaponry ... a poza tym to jeszcze Azad - Napalm i Wu-Tang Clan - Triumph Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Co do "zbierania teledyskow" to ja ich troche mam i moglbym sie wymienic ... btw: slucha ktos tu azadu ? mozna dostac gdzies w Polsce plytke Evolution ? Bo jak w sklepie sie pytam o azad to koles nawet nie ma pomyslu gdzie szukac ;) tak samo z killarmy wu tang kojarza (z grubsza ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 iron maiden: wshystko :P ozzy: wshystko :P black sabbath: wshystko:P bruce: wshystko:P hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Slayer- co tylko się pojawi!!!! :twisted: Morbid Angel - Devoured by Vermin ( Ave Satan)- tylko 2 razy widziałem z pare lat temu- czaszki, krew, flaki -tempo kurewsko szybkie, praktcznie zero rytmu.... :twisted: Type o Negative - Black No 1 Danzig- Mother Merlin Manson- Burn Box, Get your gun Metallica -,,One" Sporo tego by było jeszcze, ale pisać mi się nie chce :) PS- a jeżeli chodzi o hip hop, to Busta Rhymes jest spoko- fire, Gimme so more A tak sobie dopisałem :) Pearl Jam- Evolution Ministry- Jezus build my Hot Rod, Just one Fix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 A mi TEN, lepszego nie ma :mrgreen::mrgreen::mrgreen::!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 A mi TEN, lepszego nie ma :mrgreen::mrgreen::mrgreen::!: buhahhahahahahha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Sting "brand new day" (czy siakos tak..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A mi się podoba choćby Sweet Noise - Dzisiaj mnie kochasz... :D ostatnio nawet Yach'a za to dostali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Metallica - Whiskey in the jar Eminem - Witho out me najbardziej kawałeczek z tym jak Moby leci na glebe i jak tanczy Bin Laden wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 nosz qrfa bym zapomnial o Vanessie carlton - thousand miles co za sexy glosik ash mnie ciarki przechodza jak spiewa ekkekek ghm.. :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Qrde mi się wydaje czy wy piszecie (w większości) klipy waszych ulubionych zespołów. Ja np. lubię Limp Bizkit, ale klip Boiler jest dla mnie beznadziejny. Albo nie lubię Eminema a jednak Without Me jest wypas. Bądzcie obiektywni. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Qrde mi się wydaje czy wy piszecie (w większości) klipy waszych ulubionych zespołów.Nooo co Ty? :))) Ja po prostu nie umiałbym wydusić z siebie słów że Eminem mi sie podoba, hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja oglondam ten teledysk Eminema tylko dlatego zeby zoabczc jak rzucaja MObym i jak tanczy B. Laden, nawet dzwieku niemusi byc che to ttylko ogladac :lol: :D 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A little less conversation (teledysk nie reklama Nike) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...