Gifter Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 No wlasnie ponoc jest cos takiego na tym abitcie, jakis ABITEQ ale mnie to nie dziala ten program, choc instaluje sie dobrze z plyty, czy trzeba cos w biosie jeszcze wlaczyc do tego programu????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 zaloguj sie do systemu jako administrator i wtedy zainstaluj, powinno dzialac. ewentulnie zaciagnij ze strony abita najnowsza wersje i tez ja jako admin zainstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gifter Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ja mam Win98SE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek6656 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja mam Win98SE :) 1192318[/snapback] I co dziala Ci juz Abiteq?bo mi tez nie dziaial i tez mam 98se:(i za h..nie wiem jak to zrobic....znalazles rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Też mi nie działał, pomogła najnowsza wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...