Jarek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Mam okazyjnie nabyć tę płytkę. Zwracam się do posiadaczy tego asusa. podajcie dość szczegółowe dane niedrogich ddrów PC2700, które na tym konkretnie mobo bez problemu pójdą na agresywnych ustawieniach (mam na myśli choćby cl=2). Z doświadczenia wiem, że różne pamiątki "lubią" albo i nie dane modele płyt. Napiszcie, ile MB, kto wyprodukował kostki, kto jest producentem całego modułu itd. Nie mam szczęścia, jak niektórzy tu na forum i wymienić sprawnych, ale ociężałych egzemplarzy, nie będę mógł. Uszanowanko! [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Note: * Use only the tested and qualified PC2700-DDR333 DIMMs listed below. Other DDR DIMM manufactured by other vendors may not be suitable for this motherboard. Vendor Type Size Model Nanya PC2700 256MB NT5DS16M8AT-6 Samsung PC2700 128MB K4H280838D-TCB3 Samsung PC2700 256MB K4H280838D-TCB3 Micron PC2700 128MB MT8VDDT1664AG-335B1 Micron PC2700 256MB MT16VDDT1664AG-335B1 KINGMAX PC2700 128MB MPMA82D-68KX3 KINGMAX PC2700 256MB MPM62D-68KX3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Polecam Samsuga , Nanya tez sa niezle mialem w kompie 512Mb w jedenej kostce tej firmy i chodzilo GUT ,, a u kumpla na Epoxie kupa ;) tyle ze zmiana Biosu mu pomogla . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jak nie masz co z kasą zrobić :D to może Corsair'y?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 podajcie dość szczegółowe dane niedrogich ddrówchyba nie mowil o Corsairach;) Samsungi tez zdaje sie do najtanszych nie naleza:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Również polecam Samsungi oraz Nanya. Te drugie posiadam obecnie w kompie, a jak bedę wymianiał to na Samsunga or Nanya or Infineon (Infineona mam na grafie i loox się sprawują). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 podajcie dość szczegółowe dane niedrogich ddrówchyba nie mowil o Corsairach;) Samsungi tez zdaje sie do najtanszych nie naleza:> Kolega prosil tez aby chodzily na agresywnych Timingach . Pozatym, co ty jakis recenzent postow jestes , skoro piszesz ze te sa zle to sam podaj cos konkretnego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 nie bierz wszystkiego na serio:) a sam przykladu nie podam bo swoje pamiatki seitec mam na auto wiec na raczej nieagresywnych timingach:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 nie bierz wszystkiego na serio:) a sam przykladu nie podam bo swoje pamiatki seitec mam na auto wiec na raczej nieagresywnych timingach:) To zmien Timingi ;) , pozatym masz regulowane napiecie na mobo wiec daj 2,7V i zobaczymy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 niepotrzbne mi dodatkowe pare % wydajnosci...a co do testow to musialbym kilka dni testowac zeby na pewno sprawdzic stabilnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...