ArtifeX Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam. Mam pytnako odnosnie mojej kartu w laptopie. Posiadam Intel Extreme Graphics 2 for Mobile 82852/82855 GM/GME laptop posiada wyjscie na monitor I wyjsciee na TV. Przelaczyc sie na monitor moge lecz na TV (s-video) nie. TV Tool nie dziala chyba z tymi kartami bo zaraz na samym początku kaze mi uaktualnic detonatory do wersji 4x.xx. W opcjach karty graf nie ma opcji przelaczenia na TV. Co ma zrobic. Jest jakis program do obsługi tych kart? Z gory dziekuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtifeX Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Czy sa jakies drivery albo programy obslugujace karty intela. Bede bardzo wdzeczny za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 W najnowszych sterach producenta powinna byc taka opcja. Ale taka czasem banalna rzecz - zakladam ze podlaczyles tv kabelkiem, bo jak nie to nie wykryje tv-out :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtifeX Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Stery najnwsze sciagniete niestety w nich rowniez nie ma opcji urzadzenia zewnetrznego TV. Kabelek podlaczony, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Czy sa jakies drivery albo programy obslugujace karty intela. Bede bardzo wdzeczny za pomoc może spróbuj TVTool + najnowsze detonatory a jak nie pomoże zwróć się do producenta laptopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...