g4dz10r3k Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam Chciałbym się dowiedzieć czy w pc przenosnych mozna aktualizować sterowniki tak jak w pc stacjonarnych? Czy to nie będzie powodowało żadnych problemów? Pozdro i thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabi Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 No nie wiem ja też :P . To chyba zalezy jaką grafike posiadasz.Ale nie jestem pewien. Sterowniki na pewno da sie zaktualizować ale caly zestaw sterowników bo grafika jest przeciez chyba zintegrowana. Mam laptopa ale bardziej interesuję się stacjonarnym niż tym laptopem więc nawet nie znam dobrze budowy laptopa :P Raczej nie rozwiąże twojego problemu (sorry :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g4dz10r3k Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Grafika w tym laptopie to GeForce Go 5700 z własną pamiecią 64 MB, ma zainstalowane sterowniki 62.12. Czy nie będzie problemów jeżeli zmienie na nowsze sterowniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabi Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Kurde chłopcze sprawdź i tak nic nie ryzykujesz.....Skasuj stare sterowniki i później zainstaluj te najnowsze a jak będą źle chodzic to z powrotem instalujesz stare :] . pamiętaj jak nie będziesz miał nawet sterowników to winda i tak sie załaduje tylko z troszke gorszą grafiką. Jak będą źle chodzic te nowe to odinstaluj i wgraj stare. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g4dz10r3k Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 jak mi znajdziesz "te stare" 62.12 to nie bede sie bał ryzyka jak możesz to daj mi linka thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Z tego co wiem to Nvidia supportuje swoje mobilne produkty, wiec nie ma zadnego problemu. Ati nie suportuje, wiec trzeba uzywac zmodowanych np. omega. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 jesli miales preinstalowany system to nie ma ryzyka - tylko zarchiwizuj sobie rzeczy na dysku systemowym :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...