erOl Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam! Uzylem szukaji ale nie znalazlem nic co by mnie satysfakcjonowalo :D Docelowo mialby w tej plycie siedziec barton 2600 ewentualnie male OC bez wiekszych wymagan :) Wiem ze gigabyty zaywazaja troche temp ale to wszystko co by moglo za nia zle przemawiac .. chcialbym uslyszec cos na temat tego konkretnego modelu od jej uzytkownikow! Byly jakies lepsze gorsze wersje tego modleu ?? Jesli bylby tez ktos sklonny do napisania roznic pomiedzy 7N400 E, E-L i L bylbym wdzieczny! Pamieci Hynix-y czy jakies inne ?? Pozdro i szcesliwego nowego roku!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Ja mam wersje 7N400L i od E różni się tym że ma duala, ogólnie z płytkie jestem bardzo zadowolony, FSB200 chodzi bezproblemowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ten gigabyte to nic specjalnego, do o/c tez nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ten gigabyte to nic specjalnego, do o/c tez nie Ale FSB da sie troche podniesc nie bedzie tu wymagana bogwie jaka wysokosc tego FSB!! Takie rzeczy jak dual chanel tez nie beda potrzebne! Jest szansa nabycia takiej plytki po kozystnych warunkach poniewaz jest to plytka poserwisowa z miesieczna gwarancja stad moje zainteresowanie! TO prawda ze w Gigabyte-ach FSB i VCORE zmienia sie w procentach ?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 TO prawda ze w Gigabyte-ach FSB i VCORE zmienia sie w procentach ?? :? Prawda, ale zawsze możesz zrobić drut-moda. Mi ta płyta w zupełności wystarcza, chodziło mi tylko o podbicie FSB do 200 - nic poza tym. Dla mnie jest ona stabilna, wydajna, ma niezłe wyposażenie no i można ją dostać za śmieszne pieniądze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...