rua Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 witam wszystkich mam zamiar kupic na dniach dysk sata 160gb 8mb zastanawiam sie nad samsungiem sp1614c jesli ktos na nim pracuje to moze napisze jak mu sie sprawuje .. jak ktos uzywa innego satowca moze sie pochwali i za ile .. dzieki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XKRZYCHO Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 za tyle kupilem WD1600JD i jestem bardzo zadowolony, polecam, zaden WD mnie nie zawiodl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomBros Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Polecam Samsunga. Cichy, nie grzeje się, szybki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Hi Posiadam Samsunga 1213C - czyli 120GB - SATA. Jest ok, szybki, zimny i w miare cichy ( w idle praktycznie nieslyszalne, a w czasie formatowania , otwierania programow etc etc. juz sobie mruczyyy). Kumpel posiada 1614C i na pewno jest ciut szybszy :) od 120GB i mam wrazenie ze jest cichszy w czasie pracy, ale to tylko moze wrazenie. Zawsze mialem WD (kupilem Sam... poniewaz zalezalo mi na ciszy) i teraz mysle ze jakbym kupowal 160GB - co pewnie zrobie za miesiac lub trzy? :) - to mocno bym sie zastanowil nad Samsungiem 1614C, Hitachi160GB lub wlasnie nad TYM DYSKIEM Caviar'a http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16015 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Mam tego Samsunga. Jeśli chodzi o hałas jest on mizernie mały. U mnie Samsung bardzo skutecznie zagłuszany jest przez WD 40GB (muszę się wkońcu go pozbyć). Dysk jest OK. na maxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ja bym polecił Maxtor DiamondMax 10 160 GB (8MB) 6B160M0 SATA + NCQ Bardzo dobry. Cichy. Temperatura nie jest za wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...