flasht Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Mam oto taki problem... Jest sobie plytka windowsa 2003 (trial) w formacie ISO. Wiem, ze moge dodac do niej cokolwiek jakims winiso czy czymkolwiek innym i wtedy (chyba) nie trace bootowalnosci plytki... Ale ja chialbym utworzyc multisession - tak zebym mogl dogrywac nowe rzeczy pozniej - a za razem, zeby plyta byla nadal bootowalna... Co moge w tym kierunku zrobic? Z gory dziekuje, Pozdrawiam FlashT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Jeśli nagrywasz używając Nero, to przed nagraniem płyty odznacz "finalize cd", a potem normalnie wybierasz CD-ROM ISO i tam masz opcję dodawania nowych sesji, ale czy to zadziała z płytą bootowalną to nie jestem pewien, możesz sobie na CD-RW spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zrób to tak jak zrobił L@kas, a jeśli nie pójdzie spróbuj pokombinować na różnych rodzajach płyt. Do tego zadania polecam wyłącznie Nero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...