vegosan Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Wiatrak z przodu nie wyszedl i jak to teraz naprawic? tanio zrobic zeby ladnie wygladalo bez wywalania całego przodu obudowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 albo szpacha i farba albo wiekszy otwor i siatka tuningowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 świr - oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu ja jak bym cos takiego zrobil to bym sie wstydzil pokazac a wracajac do tematu moze sprobuj ładnie taśmą pozaklejac ta dziure i pociagnac jakas farba w spraju glupi pomysl ale moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Ło matko - wygląda jak byś ta dziurę wygryzał. 1) wyrównać i siatka tuningowa jak juz ktoś mówił 2) zrobić "łatę" np. aluminiową z odpowiednim otworem na wentyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 jest dodatkowy problem ten wiatrak nie jest na płaskiej powieszchni .Mysle ze z nastepnego foto domyslicie sie o co biega. Czerwonym kolorem oznaczylem Stopień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 dobre checi troche szpachli i wszystko da sie z tym zrobic oczywiscie nie mowie o zaszpachlowaniu dziury tylko doprowadzeniu tego do normalnosci :P.. po 1 rozbierz panel wyciagnij go z budy i sproboj cos wymyslec jak by mialo to wygladac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Czym Ty to wycinales, nożycami do blachy? Moim zdaniem szpachel i zabawa w wyrownywanie tego ohydztwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Lutownicą bawilem sie i zrobilem otworek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Chyba najlepiej bedzie kupić obudowe bez zasilacza ... np za 35 zł ... na gieldzie allegro ... itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Ja proponuje szpachle potem papier scierny by wszystko ladnie wyrownac i jakas farbe w sprayu i po klopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 o w mordę jeża jak to wygląda :wow: wg mnie ta obudowa jest nie warta jakiejkolwiek resuscytacji albo szukaj podobnej i zmień FRONT albo wymień na nową, bo tę to już kompletnie okaleczyłeć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 sam przód obudopwy jest lipn.. miałem taką.. to podswietlilem ten dolny kawałek dioddakami na niebiesko... a teraz to nawet nie wiem gdzie to cos lezy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 szpachle potem papier scierny by wszystko ladnie wyrownac i jakas farbe w sprayuDobra rada ja właśnie tak robiłem i POLECAM ten sposób :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 eeee, co ty, zostaw - jest pieknie, nikt nie ma takiej oryginalnej obudowy jak ty ;] ps. szpachlowka, alechyba nie oplaca sie bawic w toto tylko po to zeby zamaskowac wyniki twojego nieudolnego modowania. lepiej juz zalatw sobie inny front i dopasuj, albo cala bude Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 o F_cipe 8O ja juz bym wymienil obudowe ;] wyglada jakby stado szczurow ci pomagalo hihi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 mam nowa obudowe juz od jakiegos czasu ale nie chce tej tak zostawiac na pastwe losu.Jesli sie uda tą szpachlą to zrobie i dam do starego koma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ty ją właśnie oddałeś na pastwę losu, poddając działaniu tego cięcia (topienia) więc chyba sobie daruj, bo to coś zrobił to jest .... hhmmm.... słąbe? :lol: zaplanuj coś dobrze, wymierz, pomierz, narysuj, zanim zaczniesz ciąć na dobre budę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHeyk Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Co ty zrobiłes :?: nozyczkami do papieru to ciołec czy jak :?: Moim zdaniem niepozostaje ci nic innego jak zrobic wielka dziure i wstawic dwa wiatraki i grille.Tylko teraz jak bedziesz wycinał dziure to uzyj ostrego przedmiotu.Ale tak ogulnie pomysł dobry tylko wykonanie nienajleprze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapson Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Co ty zrobiłes :?: nozyczkami do papieru to ciołec czy jak :?: Moim zdaniem niepozostaje ci nic innego jak zrobic wielka dziure i wstawic dwa wiatraki i grille.Tylko teraz jak bedziesz wycinał dziure to uzyj ostrego przedmiotu.Ale tak ogulnie pomysł dobry tylko wykonanie nienajleprze. Dobra rada sHeyk'a albo kup wentyl 120mm i ladnie juz to wytnij tylko nie zapalniczka :D ani nie lutownicą!! bo znow kicha bedzie, chodz watpie ze cos wyjdzie bo profil obudowy jest do bani!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...