PiK Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Pamieta ktos jakim klejem ludzie laczyli mostki na Duronach? Chodzi o klej samochodowy (ale do czego to nie pamietam ;-) Musze przykleic jakies gowno do CLAPa - zerwalem niechcacy ;-) , a przylutowac raczej sie nie da. Najlepiej byloby to zrobic specjalnym klejem do robienia sciezek, ale troche szkoda 90zl na jeden raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 klej do laczenia nitek ogrzewajacych szybe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 thx......jutro lecę do sklepu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 thx......jutro lecę do sklepu :-) mam taki jeden klej za duzo jakby co :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 mam taki jeden klej za duzo jakby co :wink: do sklepu z akcesoriami samochodowymi mam na szczescie blisko - ok 100m, no moze 300 ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...