konios Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam!!!!! Zamierzam kupić sobie dwa wentylatorki i wkrecic je gdzies w obudowe, tlko nie wiem jakie wentylatory mam kupic. Podajcie jakies linki z ciekawymi propozycjami. Tak zeby jeden wentyl kosztowal w granicach 20 zlotych. Z gory dzieki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 www.alegro.pl - w odpowiednim dziale znajdziesz od zarąbania wenytli marki Arctic Cooling - dużo ludzi go kupuje i nie spotkałem się z jakimiś pretesjami co go głośności ich pracy - no i tanie :wink: sztuka chyba 12zika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=38325510 znalazlem jakies tanie wentylatory, tlko w ktore miejsce na plycie mam je podlaczyc???? Posiadam plyte EpoX 8RDA3i. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Dzisiaj dostałem paczke z 4 wentylami 2 takie właśnie jak pokazqałeś od tego samego sprzedacy i są naprawde extra i polecam też od tego samego człowieczka Coolera PRO2 L on swieci naprawde mocno na niebiesko wiem bo mam 2 sztuki i jest cichy ma regulacje 3 prędkości i kosztuje tylko 18zł cena powala pozytywnie.Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Po pierwsze zakup sobie jakies titany, ja je mam i sobie bardzo chwale :) Poza tym tutaj masz dwa obrazki, ktore pokazuja Ci jak wyglada miejsce, gdzie sie wpina wentylki. Przepraszam, ze uzylem flasha, ale bez niego zdjece byloby czarne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 sorry ale fotki sie nie wyswietlaja a bardzo chialbym je zobaczyc. Moze wyslij mi je na maila daniel_curylo@gazeta.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Pokombinuj na plycie - w tej brazny tylko jedno gniazdo pasuje do jednej wtyczki... Poza tym - polecam AKASA - sa cichutkie - szczegolnie te nowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 jak nie wiesz gdzie wpinać, to kup przejściówkę pod zasilacz, któa z molexa robi właśnie taką 3-pinową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 po co kupować przejściówke, lepiej wsadzić kabel do molexa i git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 No pewnie... Facet szuka gniazdna na wentyla a ty mu kazesz wsadzac bezposrednio pod molexa... Moze kaz mu podlutowac do zaliacza bezposrednio co :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 chłopaki, wy go takimi pomysłami zabijecie jeszcze (12V bywa groźne :wink:) albo wetknij ten wentylek do płyty głównej (nie można się pomylić - to łatwe) albo kup przejściówkę, a tych tutaj nie słuchaj, bo to groźne :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 No pewnie... Facet szuka gniazdna na wentyla a ty mu kazesz wsadzac bezposrednio pod molexa... Moze kaz mu podlutowac do zaliacza bezposrednio co :P ? Spoko, ale to jest prościutko sposób :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...