Lysyn Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Radeon Omega Drivers 2.5.97a dla Win2k/XP - Based on the Catalyst 4.12 Official drivers. - Fixed the version typo from previous release. - Forced some wide screen resolutions that didn't worked on previous set. - Could have fixed the FireGL OGL problems, need to test it thou. - Changed readme to html style instead of text. - Added a new section to readme to include RadLinker specific changes and fixes.. Pobierz: http://blaze.ausgamers.com/utopiatech/down...ga_2597a_7z.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 eeee no i jak ??testerzy piszcie jak sie sprawuja nowe stery w benchmarkach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 W benchmarkach niestety nie za rozowo :(. Ogolnie 3DMark 2001/2003 spadek o ok. 200 markow w porownaniu do Catalyst 4.12 BETA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Nie porownujcie go do bety, tylko do finalnego 4.12. Czekam na takie porownanie: Cat 4.12 & Omega 2.5.97a (4.12). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Dlaczego mialbym nie porownywac go do Bety?? Przeciez sterowniki to sterowniki - wybieramy w koncu najlepsze... A przeciez w ogole nie musisz czekac tylko sam zainstalowac i sprawdzic a jezeli Ci sie nie chce to milego czekania zycze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 milego czekania zycze :D...dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 czu jest mozliwosc wiekszego nasycenia kolorow na pulpicie?,kiedys mailem se gejforsa i tam byla taka opcja vibra stence czy cos takiego i mozna bylo zwiekszac nasycenie ale w sterach od ati nie moge sie doszukac czegos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 u mnie w 3dm2k1 wzrost 40pkt... wiec mozna uznac to za blad pomiarowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Nie porownujcie go do bety, tylko do finalnego 4.12. Czekam na takie porownanie: Cat 4.12 & Omega 2.5.97a (4.12). Benchmarki w kolejności: 3DMark2003 3DMark2005 Aquamark3 Catalyst 4.12: 5645 2525 39,75 Omega 4.12: 5624 2519 39,74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Dziwna sprawa: Gdy we wlasciwosciach tego sterownika, w zakladce Advanced 3D->Color przesuwam suwak "Gamma w aplikacjach", a nastepniezatwierdzam wybor, to wchodzac ponownie do tych ustawien sa one wyzerowane (lub na 100 jak kto woli).Ktos ma jakies pomysly dlaczego nie przestawia gammy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocH Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 czu jest mozliwosc wiekszego nasycenia kolorow na pulpicie?,kiedys mailem se gejforsa i tam byla taka opcja vibra stence czy cos takiego i mozna bylo zwiekszac nasycenie ale w sterach od ati nie moge sie doszukac czegos takiegoNiezastapiony program Powerstrip ma opcje "Boost color vibrance" jesli oto ci chodzi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Dlaczego w Omegach nie ma zakladki 3D, tak jak w Catalystach (albo gdzie ona jest schowana)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zainstaluj Radlinkera i sie owa zakladka pojawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEON9500 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Te nowe OMEGI sa dobrze. wzrost pky w markach widoczny, a ile mam to widac na dole :) aha. ja zainstalowalem najpierw 2.5.90 a potem naplozylem 2.5.97 i jest git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zainstaluj Radlinkera i sie owa zakladka pojawi :D tak zrobilem i pojawilo sie advanced 3D (to jest to??) jezeli tak to jak rozroznic co jest do ogl a co do d3d ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Tak to wlasnie o to chodzi. To w Omegach odpowiada za ustawienia DX i OpenGL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 chce ustawic filtrowanie anizo. na 16 probek w ogl a w d3d zaleznie od aplikacji jak to zrobic ?wydaje mi sie ze ustawia dla obu naraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja polecam nie nakladac jednych sterow na drugie,po wyczyszczeniu systemu z driverow,wzrost o 250 pkt w 3dm03,w stosunku do nalozenia na stare drivery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki.Shu Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 zainstalowałem dzis te stery na nowke system i mam jeden denerwujacy problem - po instalcji odrazu właczył sie tv w trybiue "przedłuzonego pulpitu" i za cholere niemoge tego wyłaczyc :o .Miał ktos taki problem ?? jakies wskazowki ?? :) EDIT: problem znikł po przeinstalowaniu sterow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 a ja mam problem i to chyba powazny po zainstalowaniu sterow a potem red linkera wchodzac do wlasciwosci ekranu ATI wyskakuje mi taki oto błąd " Podczas próby uruchomienia"shell32.dll Control Rundll DESK" wystąpił bład wyjatku " po czym gdy nacisne ok wszystko sie zamyka i nic nie mobe zmienic ;/ dodam ze podobny bład wyskakiwal na catalistach najnowszych dlatego wziolem sie za omegi sadac ze to pomoze jezeli ktos wie czemu takie cos wyskakuje prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...