Szymek Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jasne ze nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ja tez mam takie pytanko. Puszczam wszystko wezem eheim 9/12 i mam hydora L30 - on ma krocce na weza 12 wew - pojda te 3 mm? czy tez kombinowac przejscie zeby zamiast tych fabrycznych kroccow wkrecic 9/12 camozzi? Tylko heh nie widzialem takich zmieniajacych z chyba 1/2 na 3/8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ja mam L20 - też ma krócce 12.4mm (chyba o ile dobrze pamiętam) - bez problemu założyłem węże 9/12 - ciepła woda + troche ludwika na króciec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Mam takie pytanko do posiadaczy Spidrerow. Bede robil przesiadke z z midi na bigtowera i przyokazji zmienic musze weze. Moj spider ma krocce 12 16 12 za 12 idzie trojnik 14 a na nagrzewnicy tez mam 16. Nie wiem za bardzo jakie srednice eheimow beda najodpowiedniejsze czy 12/16 spokojnie wejdzie na srodkowy od spidera,no i czy 12/16 nie bedzie za luzny na 12? Czy ktos z wawy wie gdzie mozna dostac w rozsadnej cenie eheimy nie liczac sklepow internetowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zeby naciagnac waz - przykladowo na krocec recorda czy kolanko - zawsze uzywalem zapalniczki - najszybszy sposob! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Czy znajdzie sie ktos na forum kto mogl by odpowiedziec gdzie w wawie obecnie tanio kupie weze eheimy.Nie chce kupywac przez sklepy intenetowe bo chce je miec jak najszybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Czy znajdzie sie ktos na forum kto mogl by odpowiedziec gdzie w wawie obecnie tanio kupie weze eheimy.Nie chce kupywac przez sklepy intenetowe bo chce je miec jak najszybciej. 1205378[/snapback] Pochodź po sklepach zoologicznych i pytaj o węże do akwarium. Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...