BLaDDe Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 witam. jakies 6 tygodni temu spalila mi sie plytka Epox 8RDA+ i od razu oddalem ja na gwarancji. czekam do dzis na jej zwrot ale dostalem maila od mojego sprzedawcy ze plyty jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie wiec sa takie opcje: albo odda mi 280 zl, albo wymieni mi tamta plyte na jakas do 280 (lub moge doplacic i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakas plytke powyzej 280 zl), albo moge jeszcze poczekac bo on wlasnie poslal maila do dystrybutora. wiec pytam czekac na mojego epoxa 8rda+ czy moze ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakiegos nowego Abita. slyszalem ze te NF7 sa dobre tylko powiedzcie ktora wersja jest najlepsza? na epoxie nie mialem sata a tu juz bym chcial miec jesli bym zmienil. prosze o podpowiedzi. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 w faq jest temat o NF7 :) jesli masz troszke kasy to doloz do NF7-s :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 no a mniej wiecej ile bym musial dolozyc?? i co wy byscie zrobili na moim miejscu. a moze jest jeszcze jakas inna plyta glowna godna polecenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 na twoim mijescu mozna jeszcze poczekac skoro wyslal maila do admina,a ewentualnie potem brac NF7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 nf7-sl kosze ok 350zl wiecej Ci nie trzeba rozni sie od s tylko brakiem seriella http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...a/strona-1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...