Undofen Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Kupilem se A xp 1600+ i jednak nie dziala na moim epoxie 8kta3+ Kt133A rev 1.0. Trudni sie mowi, sprzedaje go i zbieram na 8k5a2, jednak bede dluzej bez kompa bo teraz moj stary epoxik + 512 SDR za wiele nie jest wart :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 hmm... może nowy bios by coś mógł zdziałąć :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Niestety z rev 1.0 nie masz co liczyć na porawne działanie XP - nawet zmiana biosu nie pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ktos na forum mi napisal ze OD 1.0 dzialaja XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ktos na forum mi napisal ze OD 1.0 dzialaja XPHmmm no faktycznie to nawet mój znajomy pisał bo taką właśnie odpowiedx dostał z epoxa - sam miał właśnie ten sam problem bo jego płyta miał rev 0.3 . Z tego wynika że wszystko powinno u ciebie działać ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 To moze mi plyta padla bo tego wlasciwie nie wiem. Teraz pytanie z innej beczki, jakie Vcore obsluguje Epox 8k5a2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 To moze mi plyta padla bo tego wlasciwie nie wiem. Teraz pytanie z innej beczki, jakie Vcore obsluguje Epox 8k5a2 ? zerknij sobie na: http://www.epox.nl/info/CPU-Support.pdf ale rzeczywiscie twoje mobo nie obsluguje xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...