Dimek Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Nie wiem, czy to grzech wykopywac taki temat (licze sie z ewentualnymi %-ami) ale intencje przyswiecaja mi swiatle, wiec to zrobie... :) Otoz mam do sprzedania cala kolekcje - komplet numerow Secret Service + chyba wszystkie kompendia wiedzy. Niebawem porobie zdjecia i wysmaruje ogloszenie w stosownym dziale, ale chcialem uprzedzic w watku tematycznym - jesli sa chetni, to zapraszam na PM. Pozdrawiam Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 :) w ostatnim poście tez napisze:) http://ss-klasyka.blogspot.com/ zapraszam wszystkich fanów!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Coś stronka przymarła. Szkoda, bo fajnie powspominać stare dobre czasy. Niestety wszystkie numery jakie miałem zapodziały się gdzieś w starym mieszkaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperus Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam. Widzę niesłabnące zainteresowanie tematyką Secret Service. Dużo osób ma praktycznie całość w domu na półkach. Ja swoich już nie mam, ale chętnie zajmę się wykonaniem pdfów. Muszę tylko pożyczyć archiwalne numery od kogoś z Was. Najlepiej byłoby zacząć od ostatnich numerów, bo tych w necie próżno szukać. jeżeli ktoś chciałby mi pomóc proszę o wiadomość na adres: pocztakonrad@o2.pl - w tytule maila piszcie "Secret Service" Pozdrawiam - liczę na pomoc fanów miesięcznika. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udało mi się dzisiaj zakupić znaną domenę - Retroreaders.pl Kiedyś było tam forum, gdzie można było poczytać stare pisma. Mam zamiar z reaktywować tą stronę, i dodać coś od siebie. Zapraszam! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja mam wszystkie SS oprócz kilku pierwszych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...