teps86 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Chciałem zakupic ostatnio wentylator na przod obudowy ale słyszalem ze jesli obudowa nie ma perforowanego przedniego panelu to taki zakup nie ma sensu. Moje pytanie brzmi: czy to prawda? mam obudome modecom fineI. Z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi i rady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 A ma z przodu otworki? Jesli ma...zakladaj wentyla i nie marudz... Jesli niema...musisz kombinowac... Pyranie bez sesu,,,sorry... to niewiele pracy sprwadzic czy masz to czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 A jak np. obudowa nei ma otworów ale na od spodu panelu jest pusto czyli dziura to moglby stamdtąd brać powietrze ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 A jak np. obudowa nei ma otworów ale na od spodu panelu jest pusto czyli dziura to moglby stamdtąd brać powietrze ?:)Tak, można tak zrobić tylko może powstawać nieprzyjemny dźwięk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 U mnie w obudowie jest mijsce z dzirkami na wiatrak ale nie ma w plastikowym panelu i jak podłacze tam wiatrak to słyszę tylko świst zaciąganego powietrza ze szczelin. Więc czasami nie warto montować (chyba że ktoś głuchy ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 U mnie w obudowie jest mijsce z dzirkami na wiatrak ale nie ma w plastikowym panelu i jak podłacze tam wiatrak to słyszę tylko świst zaciąganego powietrza ze szczelin. Więc czasami nie warto montować (chyba że ktoś głuchy ) Albo ma 4 wiatraki 12v które chłodzą nagrzewnice... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cho-marek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Też mam taką obudowę i wyciąłem otwór w górnej ściance na wentylator 80mm (oczywiście jako wyciągający) - rewelacja - temperatury w obudowie i na CPU 5* w dół. Można zwolnić wentylatory - jest ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...