Manciarz Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Dlugo dlugo zabieralem sie do tego moda. Calkiem niedawno dostalem za darmo obudowe pod pentium 4 juz. Nawet sie nie zastanawialem tylko wziolem i wpakowalem w nia moj sprzet. Po pol roku znudzil mi sie jej wyglad bo wogole go nie ma ;) no to tak: Obudowa iBox stara seria Cobra: Jak widzicie nie ma to juz wygladu ale ciesze sie ze jest wszystko idealnie gladkie bedzie lepiej mozna pobawic sie z nia ;) Oto w co jest ubrana: :arrow: Plyta Glowna Gigabyte GA-SG667 :arrow: Procek Intel Celeron 2.4GHz :arrow: 256MB DDR 400MHz :arrow: Ge Force MX400 128bit 32MB SDram (chwilowo) :arrow: SB Live 5.1 A oto co jej przybedzie: :arrow: AeroCool GateWatch 2x5.25` W kolorze takim jak na zdjeciu. :arrow: jakis dobry coller do procka. :arrow: zalman na grafike (juz jest) :arrow: okno :arrow: tuning front panela (beda dwa wentylatory 80x80 przezroczyste swiecace na niebiesko) :arrow: diody w budzie (standardowe beda zastapione diodami: zielona - niebieska, czerwona - fiolet) :arrow: buda bedzie pomalowana na czarno :arrow: srodek budy bedzie wypolerowany na lustro i oswietlony katodami :arrow: zasilacz bedzie przezroczysty (obudowa z plexi) :arrow: inne (co wpadnie mi do glowy w trakcie moddingu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 no tak ciekawie się zapowiada - szczególnie mnie interesuje wstawienie tu dodatkowych wiatraczków na front i zakup GateWatcha - sam się na niego przymierzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Paweł- Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 No mnie też ten Gatewatch ciekawi, szczególnie co sie stanie jak sie podepnie wentyll 2 pin :D Oj będzie relacja :) no i fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 srodek budy bedzie wypolerowany na lustro i oswietlony katodami hmmm....nie wydaje mi sie to takie proste. Powiedz czym chcesz polerować, bo szlifowanie w środku to nie jestes taka prostra sprawa jak na zewnątrz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 srodek budy bedzie wypolerowany na lustro i oswietlony katodami hmmm....nie wydaje mi sie to takie proste. Powiedz czym chcesz polerować, bo szlifowanie w środku to nie jestes taka prostra sprawa jak na zewnątrz... recznie pasta polerska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ja czekam z niecirpliowścią i jestem ciekaw jak sie będzie ten GateWatch komponował.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 no to rób, zapał jest zawsze, a poźniej juz czasu i cheći brakuje ;] ja tez niedługo koncze moda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 srodek budy bedzie wypolerowany na lustro i oswietlony katodami hmmm....nie wydaje mi sie to takie proste. Powiedz czym chcesz polerować, bo szlifowanie w środku to nie jestes taka prostra sprawa jak na zewnątrz... recznie pasta polerskaLustro mówisz :) powodzenia życze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Jak narazie wszystko kupuje wiec bede informopwal jak cos siebedzie zmieniac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgio Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Kiedyś był Big-Tower - i się zmył, później mod laptopa - efekt podobny. Lubisz bajki opowiadać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 yyy Manciarz czy ty kiedys skonczysz jakiegos moda? bo z tego co pamietam to zaczynasz juz ktorys z kolei :/ Syndrom Thorna hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 No ja mysle ze w koncu jakiegos skoncze niw martwcie sie big towera sprzedalem komus z tweaku a laptopa nie oplacalo sie robic bo mnial plyte glowna walnieta ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blepszy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 i ciach! nie skończył ... hehhee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...