kaczala Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam. Właśnie kupiłem kartę PoV 6600GT AGP. Karta jest OK tylko jest za głośna dla mnie na standardowym chłodzeniu. Problem w tym, że nie wiem co mogę tam zmontować. Wątpię, żeby jakiś silencer tam pasował (ze względu na całkiem iunny układ (mostek AGP)). Może znacie coś co będzie pasowało? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Podobny temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Podobny, ale nie rozwiązuje mojego problemu. Mi chodzi konkretnie o 6600GT AGP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Rozwiązana z tamtego tematu mogą być zastosowane na Twojej karcie graficznej... Czego jeszcze chcesz? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...