Skocz do zawartości
beniek

plyta glowna ecs p4s5a/dx+ i karta graficzna ati radeon 9550

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam maly problemik kupilem karte graficzna ati radeon 9550 128 mb 128 bit gigabyte i nie wspolpracuje ona z plyta glowna i nie wiem dlaczego?? na poprzedniej karci bylo wszytko o.k czyli na ge force 2 mx 440 64mb ta stara chodzila niz poprzednia i wydaje mi sie ze bios cos chyba jej nie akceptuje!! gdy wlaczam kompa na monitorze nic nie widze zadnych parametrow tak jak bylo poprzednio w underground nie da rady grac na najmniejszych detalach za cina jka nie wiem chodzi mi o underground 2 a w cs'ie mam 40 fps ;9 poprzednio 80!! co moze byc tego powodem?? czt ktos mi pomorze??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewniam Cię, że ta karta współpracuje z tą płytą główną. Nie wierzę by nic nie było na ekranie przy uruchamianiu - nie ma tylko parametrów karty - to normalne dla tej serii. Co do wydajności, zajrzyj na forum o kartach graficznych - roi się tam od pytań o kiepską wydajność, z pewnością łatwo znajdziesz odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak dokladnie 6 razy foramtowalem dysk i przienstalowalywalem windowsa kumasz 6 razy w ciagu 3 dni :]

i wlasnie mysle cos ze w bosie mam zle skonfigurowane tylko nie wiem co i w tym mam problem :( jak powiecie co mam zmienic to zmienie :] oczywiscie chodzi mi o bios :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi