beniek Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam mam maly problemik kupilem karte graficzna ati radeon 9550 128 mb 128 bit gigabyte i nie wspolpracuje ona z plyta glowna i nie wiem dlaczego?? na poprzedniej karci bylo wszytko o.k czyli na ge force 2 mx 440 64mb ta stara chodzila niz poprzednia i wydaje mi sie ze bios cos chyba jej nie akceptuje!! gdy wlaczam kompa na monitorze nic nie widze zadnych parametrow tak jak bylo poprzednio w underground nie da rady grac na najmniejszych detalach za cina jka nie wiem chodzi mi o underground 2 a w cs'ie mam 40 fps ;9 poprzednio 80!! co moze byc tego powodem?? czt ktos mi pomorze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniek Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 OMG no pomozcie nikt mi nie pomoze ?? Nadal mi sie nie udalo rozwiazac mojego problemu ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzymar Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 a jakie masz stery??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 te z plyty aktulanie ale juz prboowa;lem ze wszystkim poczynaj od tych z plyty az po omege ;] probowalem na 200 i xp :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zapewniam Cię, że ta karta współpracuje z tą płytą główną. Nie wierzę by nic nie było na ekranie przy uruchamianiu - nie ma tylko parametrów karty - to normalne dla tej serii. Co do wydajności, zajrzyj na forum o kartach graficznych - roi się tam od pytań o kiepską wydajność, z pewnością łatwo znajdziesz odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 a po wymianie grafy reinstalowales system? pewnie zostaly smieci po geforce i teraz radek sie pluje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 tak dokladnie 6 razy foramtowalem dysk i przienstalowalywalem windowsa kumasz 6 razy w ciagu 3 dni :] i wlasnie mysle cos ze w bosie mam zle skonfigurowane tylko nie wiem co i w tym mam problem :( jak powiecie co mam zmienic to zmienie :] oczywiscie chodzi mi o bios :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zarzuć najnowszy bios do płyty, może w najnowszej wersji bios-a rozwiązany został ten problem. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 sproboje choc watpie :( a ktos nie wie jaka opcja moze byc zle ustawiona?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 walsnie zrobilem update biosu plyty glownej to samo nic sie nie zmienilo :( ma ktos taka sama plyte glowna?? a najlepiej z taka sama grafa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...