angel554 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 witam! mam mysz logitech MX1000 i mam problem... :( nie działa mi pochylanie scroola - pochylam go na lewo i na prawo i nic się nie dzieje :( co mam zrobić ? :( czy ktoś ma podobny problem? prosze o odpowiedź :( pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jesli jest nowa to oddaj do serwisu, jezli Ci sapdla lub kupiles z Allegro przejdz sie do jakiegos kumpla moze to jkais konflikt sterow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 no ale w sterach nie ma w ogole opcji o tym pochylaniu - moze tego jeszcze nie opracowali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 a moze jestes taki silny, ze scrola wykrzywiles :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 a moze jestes taki silny, ze scrola wykrzywiles :P 1198303[/snapback] A mi co jakis czas znika kursor :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 no ale w sterach nie ma w ogole opcji o tym pochylaniu - moze tego jeszcze nie opracowali? 1198223[/snapback] To jakim cudem ja korzystam z poziomego scrollowania juz od trzech miesiecy w MX1000? :blink: :lol: Pracujesz pod winxp? Jesli tak i masz zainstalowane Setpoint to MUSI to dzialac. Jesli nie dziala- masz uszkodzone myche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRady Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 mi rowniez scroll w poziomie nie dziala a sterownikow Setpoint nie da sie zainstalowac !! Wywala blad juz przy ladowaniu instalatora :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...