Adam_TVS Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Kupiłem tą myszkę no i myśle se ludzie polecają to pewnie będzie spoko. Podłączyłem no i... myszka szaleje. Na białej kartce jezdze nią i przeskakuje itp. Czy do tego jakieś sterowniki jeszccze trzeba zainstalować czy co ? To co ma płycie było jakieś głupie jest... są tam trzy programy a każdy ten sam chyba :) No i co zrobie to nie działa :D A trzecia sprawa to dokładność. Wydaje mi się że jest bardzo marna :/ Czy to normalne? Jakoś kulkowa myszka za 15 zł mi się wydawała mieć lepsza dokładność. Pozdro :) UPDATE: Tutaj obrazek jak próbuje powoli prostą kreske narysować (myszka podkręcona na 500MHz:D): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Po pierwsze dopóki nie opanujesz sytuacji to nie podkręcaj jej.Ściagnij z A4 najnowsze stery i zainstaluj .Spróbój na innym podłożu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Tutaj obrazek jak próbuje powoli prostą kreske narysować (myszka podkręcona na 500MHz:D):wcisnij shift :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Spróbuj zainstalować programy, które były na tej płytce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...