tramp Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 :twisted: wedrujac po incie po angielskich www natrafiłem o informacjach o pentium 4 new technology i juz powqstaje p4nt 3.20ghz.niestety przykra wiadomoś jest na nowego socketa jak kazdy sie domysla.a o dziwo niewiem czy wejdzie bo nagzewa sie do 90c z wiatrakamin do 2.8 dziwne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Eeee nieinteresuje mnie to ;) , polityka tej firmy nie nalezy do wartych uwagi . BTW a jak juz cos dajesz to bys linka sypnal, zeby oblukac to dzielo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 :twisted: wedrujac po incie po angielskich www natrafiłem o informacjach o pentium 4 new technology i juz powqstaje p4nt 3.20ghz.niestety przykra wiadomoś jest na nowego socketa jak kazdy sie domysla.a o dziwo niewiem czy wejdzie bo nagzewa sie do 90c z wiatrakamin do 2.8 dziwne Hehe, jakoś mnie nie dziwi, że na nowego socketa. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 jak grzeje sie do 90 to mozna sobie podlaczyc grzejnik i zima bedzie cieplutko w pokoiku :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 jak grzeje sie do 90 to mozna sobie podlaczyc grzejnik i zima bedzie cieplutko w pokoiku :] Ta a w Lato polewac go woda, i Sauna bedzie jak ta Lala . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Hehe, jakoś mnie nie dziwi, że na nowego socketa a kogo to dziwi??? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ciesz sie, że tylko płyte sie zmienia, a nie całą obudowe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ciesz sie, że tylko płyte sie zmienia, a nie całą obudowe :D Wszystko trzeba zmienic do nowego procka. monitor tez jest niekompatybilny. :) :) :) :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 :twisted: wedrujac po incie po angielskich www natrafiłem o informacjach o pentium 4 new technology i juz powqstaje p4nt 3.20ghz.niestety przykra wiadomoś jest na nowego socketa jak kazdy sie domysla.a o dziwo niewiem czy wejdzie bo nagzewa sie do 90c z wiatrakamin do 2.8 dziwne do niego to chyba zasilka 450W to minimum :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 :twisted: wedrujac po incie po angielskich www natrafiłem o informacjach o pentium 4 new technology i juz powqstaje p4nt 3.20ghz.niestety przykra wiadomoś jest na nowego socketa jak kazdy sie domysla.a o dziwo niewiem czy wejdzie bo nagzewa sie do 90c z wiatrakamin do 2.8 dziwne do niego to chyba zasilka 450W to minimum :lol: tia, jeszcze ze dwa latka i zasilacze do PC beda trojfazowe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...