bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 witam keiodys juz zalozylem taki temat...dawno temu,a le szybciutko skasowalem :> mam prosbe.....jako ze pozyczylem znajomej pienaidze......ojna odda mi za jakis czas....nie mam za co pic w sylwestra jak to kiedys rzekla barwna postac komunizmu...POMOZECIE?? marcin lisiecki 87 1140 2004 0000 3202 3041 8513 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 bruce zaczynasz :lol: moze jeszcze mamy wysłać sms na numer 7xxx o treści BRUCE.SYLWESTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 go to work :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 coz..... na work troche za pozno ;) chyba ze ktos z wawy ma do umycia okna, czy cos?? z checia sie podejme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jak wylizesz mi stopy to pozycze ci cosik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a koledzy "z podwórka" nie pożyczą? chyba że chcesz pić blue label, to masz problem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 no na podworku to ja znajomych nie mam :> na osiedlu ogolnie.....a kumple...sami nie maja :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 sprzedaj cos na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 sprzedaj cos na allegroTaaa... do sylwestra zdąży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 na ulice zebrac ;) tylko nie mow ze zbierasz na pifko na sylwka ::) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 na ulice zebrac ;) tylko nie mow ze zbierasz na pifko na sylwka ::) Wlasnie ze jak powie ze na % to kazdy cos rzuci :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 bruce kumpel raz 20zl uzbieral jak stanol z rozwalona buda od kompa pod maxmedia(obecny saturn) w jankach z karteczka "wspomozcie biednego gracza" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Na ulice z karteczką: "Robię konkurencję Rumunom" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Sprzedaj laptopa. Tego co dostałeś pod choinkę. :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 poszukaj w domu.... napewno gdzieś są jakieś drobne... ja ostatnio przeszukałem swój pokój i 20zł znalazłem :) dużo może nie będzie ale na jakiegoś turbo-ptysia starczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 bruce na zlocie uratowales mnie uzyczajac szlachetnego trunku :) mialem te siano oddac za rok na zlocie ale jako ze ci kasa teraz potrzebna to zrobilem maly przelew :) troche malo no ale zawsze jakas kase na sylwestra juz masz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 hehe...DZIEKI WIELKIE na szampana bedzie :) 1.szukanie w pokoju: jakies 2 tygodnie temu operacja wykonana, znalazlem chyba ~10 pln :> 2.zebranie.....szczerze....po wakacjach mam tego dosyc, w sumie przez wakacje kilkaset pln wpadlo, zreszta.... pojde z gitara na tak niska temperature, od razu sie rozstroi, struny moga popekac.... odpada wiecej strat niz korzysci.... inna kwestia....nic mi teraz nie jest bardziej potrzebne niz mandacik od strazy miejskiej, co? :> ooooo.....moze ktos chce kupic noiutki komplecik strun ernie ball super slinky??? struny nieregularne, grubosc od 9 :> ktos chce kupic plyty ozzyego i iron maiden?? :> moze oryginalne wormsy 3d :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 I. Na łamach forum kategorycznie zabrania się: 5. Umieszczania reklam, z wyjątkiem: a) działu "Giełda" (kupię, sprzedam, inne), B) działu "Prezentacje" (z ograniczeniami wynikającymi z opisu działu), c) reklam instytucji lub akcji charytatywnych (Pajacyk, Caritas, Czerwony Krzyż, etc.), d) reklam instytucji non-profit (SETI, United Devices, Mozilla etc.), e) sytuacji, gdy ktoś aktywnie poszukuje informacji na dany temat - wtedy w odpowiedzi można zareklamować produkt/firmę/aukcję etc. f) wypadków uzgodnionych z założycielem serwisu - Piotrem Lisowskim (szczegółowe informacje w punkcie V). 8) Jak się postrasz to może pod punkt c) się Cię zaliczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ale to nie jest reklama jest to taka sama prosba, jak: komputer psizczy, co robic? :> czytalem regulamin przed zalozeniem topicu ;p inan kwestia....wolalbym wejsc w nowy rok z flaszka, niz punktami karnymi APELUJE WIEC O POMOC DLA ALKOHOLIKA :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Przecież tylko żartowałem z tym regulaminem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Czlooowieku - spadlem z krzesla jak zobaczylem ten topic... Musisz byc ostro zdesperowany skoro az tak szukasz kaski... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jestem zaje*** ostro zdesperowany.... nie wiem czy kiedykolwiek w yziu mialem taki deficyt kasy..... a nie moge zrobic debetu na koncie, bo nie mam stalych dochodow (tak mi powiedziano w mlinii :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Hehe - no to naprawde czlowieku wspolcuzje CI - nie wiem - co ty bedziesz robic? A gdzie bedziesz pic? I w ogole co w tgo sylwestra robisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Gdybys mial konto w Inteligo, to moze bym cos odpalil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 idz na stare miasto i stan z karteczka "MAM RAKA... ZBIERAM NA AKWARIUM" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 idz na stare miasto i stan z karteczka "MAM RAKA... ZBIERAM NA AKWARIUM" ;] :D:D:D PS: W jakim banku masz konto :?: Jak w mBanku to Ci z 2 zeta mogę odpalić :D Więcej nie mogę bo na GeCube 9550 XT zbieram :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ano mbank ;pano mbank ;p tak kilak osob po 2 zlote i bedzie super :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ano mbank ;pano mbank ;p tak kilak osob po 2 zlote i bedzie super :> Zrobione 2,50 zł poszło :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...