Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ale masz wogole gdzie isc na tego sylwka? Bo wiesz ludzie wysylaja pieniadze w szczytnej intencji a tu sie okaze, ze jutro zalozysz topik "need a miejscowka na sylwka" :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Czy to ważne gdzie będzie pić :lol: "To jest nie ważne" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Hehe - mozecie pic nawet sami ;] A nawet SAm jeden ;] __ UPDATE __ Kto mi pomoze znalesc miejscowke na sylwka? Jestem z Wawy a nie mam co ze soba zrobic :P Moze byc nawe tmala popijawka - byle nie z gwalcicielami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jak bym robil, to bym cie wzial....niestety, ale ja ide na zasadzie kumpel kumpla, wiec nie moge cie zabrac aha...dziekuje za 2,50 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jak bym robil, to bym cie wzial....niestety, ale ja ide na zasadzie kumpel kumpla, wiec nie moge cie zabrac aha...dziekuje za 2,50 ;p Trzeba sobie pomagać hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Jak tylko aktywują mi konto w mBanku to tez coś wpłace na ten szczytny cel... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ehhh konkurencja :lol: xxx xxx mBank xx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx :D :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: sorry Bruce :D życie jest ciężkie i okrutne :D edit by edit by numer konta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 wiem co znaczy potrzebowac hajsu... 3zl odemnie, baw sie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Fundacja Na Rzecz Pomocy Potrzebującym und3r&co również przekazała swój skromny datek;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 jest też inna opcja odwyk sylwestrowy albo IDZ na sempa sprawdzony sposób. Tam weźniesz lyczka tam se szczelisz setke tam od kogos browarka pożyczysz na wieczne nie oddanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 a co mi tam, swoich trzeba wspierac ;] wplata od Torwalda tytulem:zapomoga noworoczna ;] :lol: Wypij za moje zdrowie, sesja sie zbliza wiec sie przyda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 moze nos zakupy dla starych dam :) one zawsze przy groszu i troche do porfela wrzuca ;) grosz do grosza i wyjdzie cala miarka :wink: PS: Wy tu na picie zbieracie, zamiast troche grosza na wspomoge dla krajow ktore zostaly zatopione pare dni temu ! 8) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 paprotek, torwald-wyscie przelali slavok'owi?? :( hlip-slavok-masz u mnie przechlapane za plagiat i ogolnie....ehhhh ps.panowie/panie....jeszcze tylko tak z 10 pln i bedzie git :> (otrzymalem 11 do tej pory) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 troche zlomu pozbieraj to bedziesz mial na wino ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 yyyy nie pijam juz jaboli.....ble.... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 To chleb + niebieskie szczęsice... Taniej wyjdzie...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 yyy idac tym tokiem rozumowania moge sie nacpac (koszt okolo 5 pln) ....jasne..... nie skorzystam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Skoro był regulamin to ja sie też podepne pod punkt c ;) ale nieco naokoło :D KUPUJCIE U MNIE TO DOSTANĘ PODWYŻKĘ!!!! Aby nie łamać regulaminu nie powiem co i gdzie sprzedaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 bruce - ode mnie poszlo 5zl ;] Paprotek dal 3zl, wiec zle nie jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ojajebie... bruce... ty to masz leb na karku... moze skoncz marketing i zebranie ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Jak gość w potrzebie to trzeba pomóć :D Co w tym złego :?: Odpowiedzcie na jego dramatyczny apel i zapodajcie trochę grosza :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 bruce spoko spoko prześlę ci tą kase jak ktoś wogole wpłacił bo nic na koncie nie widzę i zrobię ci niespodziankę noworoczną na otarcie łez... nie burz to tylko żart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 bruce - poszło wszystko, co miałem na koncie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Wiec dostales zapewne cale 2 zlote :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ojajebie... bruce... ty to masz leb na karku... moze skoncz marketing i zebranie ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ? ide na ekonomie ;) bruce spoko spoko prześlę ci tą kase jak ktoś wogole wpłacił bo nic na koncie nie widzę i zrobię ci niespodziankę noworoczną na otarcie łez... nie burz to tylko żart... stary...to tez byl zart ;) LUDZIE!!! NOWY ROK IDZIE, SMIEJMY SIE< RADUJMY SIE!!!! ;] aha....juz potrzebna kasa zostala zebrana (lcizac te zdeklarowane) wiec DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC!!! na zlocie obalimy flaszke!! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 na zlocie obalimy flaszke!! :] Trzymam cie za slowo ;] W tym roku na 99% sie zjawie (w koncu...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 aha....juz potrzebna kasa zostala zebrana (lcizac te zdeklarowane) wiec DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC!!! na zlocie obalimy flaszke!! :] ja bym zbieral dalej ;) i zostawil na zlot ;) byc moze w tym roku tez sie zjawie :) znaczy... w przyszlym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Hyhy... Ja mam na koncie 0.44zl wiec raczej nie mam co wyslac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ZNACZY LUDZIE...WIECIE....JAK CHCECIE TO SLIJCIE...bede mogl skoczyc do monopola wn ocy i sie doopatrzyc.... :> no problem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Brucowi to pomagacie, żeby na winko miał, a u mnie nikt nic nie kupił :( Wy chyba nie chcecie, żebym zarobił na naprawe "samochodu" <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...