Brevis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Czy z szanownych userow posiada konfiguracje Płyta jak w topicu + geile ultra 2x512?????Jakie warzenia??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 :lol: :lol: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=841...highlight=8rda3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ale elokwencja ?????Myslisz Gent ze nie przejrzalem ,nie dalem szukaj???Nic nie znalazlem i dlatego rzucam osobny topic,nie wszystkim chce sei codzienie przegladac tak dlugi topic.Nie jestem na tym forum od wczoraj ,wiec respect. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Brevis --> moze i przejzales i wiem ze nie jestes na forum od wczoraj... pamietam nawet ze mniales niedawno hynixy (kupione w sekrecie przez zona) ktore nie chodzily z Twoim mobo ;) wiec kupiles te pamiatki :) Tylko ze gdyby kazdy zakladal topic "Jakie warzenia???" to by bylo setki (moze i tysiace) ruznych topikow :) Ludzie maja ruzne plyty i ruzne ramy :) Wiesz o co mi chodzi... (?) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 respect,myślalem ze jestes jednym z tych lolkow zbijajacych posty zeby nabic sobie staty.Ja sam nie zawsze udzielam sie na forum,przewaznie w miare systematycznie czytam, a pytam ,w momencie jak mam jakis dylemacik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 (...)myślalem ze jestes jednym z tych lolkow zbijajacych posty(...)milo wiedziec :) PS: wkurza mnie mnie jak ludzie zaklada topiki z lenistwa PS2: sory za off topic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 your welcome Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvak Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Learn english, man. Your grammar is not so good. I mean you wanted to write: you're welcome. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...