Skocz do zawartości
kermiter

LCD LG 1730S a Samsung SyncMaster 710N

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak w temacie co byscie polecili?linki do obydwu monitorow LG ->http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12463 oraz samsung ->http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13609. Moze ktos kozystal z ktoregos cenowo podobnie ale samsung ma lepsze parametry...co o nich sadzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co nie wezmiesz bedzie napewno bardzozadowolony.

ja podobnie tak jak ty zastanawialem sie nad 1730p albo 710t i w koncu wziolem samsunga bo lg nie bylo akurat w sklepie i byl o 100zl drozszy.

patrzylem w sklepiw wlasnie na 1730s i 710n to lg mial troche lepsze konty widzenia i na moje troszke zywsze kolorki. Ale moze to tylko przewidzenie bo monitory byly na spliterze na domyslych ustawieniach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co nie wezmiesz bedzie napewno bardzozadowolony.

ja podobnie tak jak ty zastanawialem sie nad 1730p albo 710t i w koncu wziolem samsunga bo lg nie bylo akurat w sklepie i byl o 100zl drozszy.

patrzylem w sklepiw wlasnie na 1730s i 710n to lg mial troche lepsze konty widzenia i na moje troszke zywsze kolorki. Ale moze to tylko przewidzenie bo monitory byly na spliterze na domyslych ustawieniach...

Mam od 2 dni w pracy Samsung SyncMaster 710V i powiem Wam że jest całkiem całkiem.

Obrobili nam firme w święta (tylko z LCD) ...

Wcześniej mieliśmy 5x LCD 15" (3 modele - Miro, Hitachi) i ten samsung to przy tamtych bajka.

Dobra funkcja Auto, Bardzo dobry obraz (gir nie testowałem :lol: )

Ostrość, kąt OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi