kermiter Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam! Jak w temacie co byscie polecili?linki do obydwu monitorow LG ->http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12463 oraz samsung ->http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13609. Moze ktos kozystal z ktoregos cenowo podobnie ale samsung ma lepsze parametry...co o nich sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 co nie wezmiesz bedzie napewno bardzozadowolony. ja podobnie tak jak ty zastanawialem sie nad 1730p albo 710t i w koncu wziolem samsunga bo lg nie bylo akurat w sklepie i byl o 100zl drozszy. patrzylem w sklepiw wlasnie na 1730s i 710n to lg mial troche lepsze konty widzenia i na moje troszke zywsze kolorki. Ale moze to tylko przewidzenie bo monitory byly na spliterze na domyslych ustawieniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 co nie wezmiesz bedzie napewno bardzozadowolony. ja podobnie tak jak ty zastanawialem sie nad 1730p albo 710t i w koncu wziolem samsunga bo lg nie bylo akurat w sklepie i byl o 100zl drozszy. patrzylem w sklepiw wlasnie na 1730s i 710n to lg mial troche lepsze konty widzenia i na moje troszke zywsze kolorki. Ale moze to tylko przewidzenie bo monitory byly na spliterze na domyslych ustawieniach... Mam od 2 dni w pracy Samsung SyncMaster 710V i powiem Wam że jest całkiem całkiem. Obrobili nam firme w święta (tylko z LCD) ... Wcześniej mieliśmy 5x LCD 15" (3 modele - Miro, Hitachi) i ten samsung to przy tamtych bajka. Dobra funkcja Auto, Bardzo dobry obraz (gir nie testowałem :lol: ) Ostrość, kąt OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Wlasnie na takim siedze. Grac tez sie da. Zreszta co do matryc LG slabo oddaja ciemne kolory. Jezeli jest cos ciemniejszego zlewa sie w jedna wielka plame. Z dwoch wyzej wymienionych monitorow bralbym samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seia Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 A macie na tych samsungach jakies martwe pixele ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Monitorek mam juz ponad tydzien (prawie 2) i jak narazie 0 uszkodzonych pixeli/subpixeli. Oby tak dalej. Ogolnie zadowolony jestem z monitorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jestem szczęśliwym posiadaczem 710T i musze powiedzieć że monitorek bardzo fajny - szczególnie do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...