Nikita Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Dzisiaj byłam w Aster zerwac umowę. Trzeba im przyznac że robią problemy. Przy podpisywaniu umowy (brałam wtedy internet na mamę ponieważ ona miała tutuł prawny do lokalu) wystarczyło okazac tylko dowód osobisty mamy i złożyć za nią podpis.. żeby jednak zerwać umowe trzeba było zgłosić się osobiście - co dla mnie stanowiło problem.. musiałam zaciagac mame do aster - jakaś porażka.. i przekonywanie żeby nie odchodzić od nich przez 10 minut.. a kolejka jak za komuny po mięso!! Teraz przełaże na chello. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Myslalas , ze z pocalowaniem raczki straca klienta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 co ty żeś najlepszego zrobiła? Wracaj do nas ale już :twisted: A po co zamieniłaś lepsze i szybsze bez limitu aster city na chello? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_25 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 chyba wolniejsze i droższe:) @Nikita - dobry wybór GM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 nie robcie sobie jaj... limit...? na co to komu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...