Skocz do zawartości
kalaszampan

szajsowa neostrada rozłącza się i jest wolniejsza od modemu!

Rekomendowane odpowiedzi

jak w tytule. Odistalowałem ten porąbany programik dostępowy i już się tak często nie rozłącza ale jakie top cholerstwo jest wolne. Mam wersję 512 kb, łączy mi się z prędkością 640kb a wczytuje strony wolniej od modemu. O co chodzi??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronkach tepsy jest napisane ze moga byc trudnosci z neo. Pewien "czlowiek TP" na innym forum twierdzi ze to konserwacja, zmiana oprogramownaia na centralach. Jesli jestes w jednej ze stref numeracyjnych: 77, 34,15,41,48,81.82,83,84 to duze prawdopodobienstwo ze na tym wlasnie polega Twoj problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciągle otwiera mi się okno przeglądarki i otwiera się jakiś sexplorer albo inna stronka z gejami.

kolega wczesniej mowil abys uzyl ad-aware. Nigdy nie mozesz byc pewien ze nie masz wirusow, pamietaj ze codziennie jest pisanych kilkanascie wirusow, a ich dodanie do bazy danych trwa jednak dluzej. W przypadku nie dodanych wirusow programy szukaja czegos co wyglada jak wirus ale nie zawsze je znajduja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli to prawda z tymi numeracjami to 15 tez tam powinno byc;) chyba ze to zwykly zbieg okolicznosci. u mnie (znaczy sei sieci naszej;p) jest ten sam problem. DL na poziomie 500 B, pingi do onet.pl ....1300-1400 !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi