kalaszampan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jak w tytule. Odistalowałem ten porąbany programik dostępowy i już się tak często nie rozłącza ale jakie top cholerstwo jest wolne. Mam wersję 512 kb, łączy mi się z prędkością 640kb a wczytuje strony wolniej od modemu. O co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ad-aware, antywirus, spybot, hijack this, sp2 do xp pewnie dzieje ci sie tak przez zasmiecony system, wirusy itp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalaszampan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 wirusów nie mam, sprawdzałem najnowszymi progsami, ale ciągle otwiera mi się okno przeglądarki i otwiera się jakiś sexplorer albo inna stronka z gejami. Wie ktoś jak to zlikwidować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csh Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Na stronkach tepsy jest napisane ze moga byc trudnosci z neo. Pewien "czlowiek TP" na innym forum twierdzi ze to konserwacja, zmiana oprogramownaia na centralach. Jesli jestes w jednej ze stref numeracyjnych: 77, 34,15,41,48,81.82,83,84 to duze prawdopodobienstwo ze na tym wlasnie polega Twoj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalaszampan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jestem w strefie 22:) ale rzeczywiście, coś tam piszą na stronie telekomuny. Teraz nawet strony mi się nie wczytują i poczta sie nie chce sprawdzać. Fajnie, co? I za to płacę do kurki nędzy stówe miesięcznie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiss Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ciągle otwiera mi się okno przeglądarki i otwiera się jakiś sexplorer albo inna stronka z gejami.kolega wczesniej mowil abys uzyl ad-aware. Nigdy nie mozesz byc pewien ze nie masz wirusow, pamietaj ze codziennie jest pisanych kilkanascie wirusow, a ich dodanie do bazy danych trwa jednak dluzej. W przypadku nie dodanych wirusow programy szukaja czegos co wyglada jak wirus ale nie zawsze je znajduja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Jesli to prawda z tymi numeracjami to 15 tez tam powinno byc;) chyba ze to zwykly zbieg okolicznosci. u mnie (znaczy sei sieci naszej;p) jest ten sam problem. DL na poziomie 500 B, pingi do onet.pl ....1300-1400 !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108473 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...