Skocz do zawartości
ST@LOWY SZCZUR

CIEKAW SPRAWA I WAZNA ????????????

Rekomendowane odpowiedzi

a co w tym złego że ktoś chce potwiedzić fakt przynależności do pewnej grupy jakimś gadżetem (koszulka,kubek,peruka,kolorowe majtki itd. itp)

ja nie miałbym nic przeciwko temu żeby siedząc w knajpie natknąć się na kolesia (może nawet ciebie reed) w koszulce Tweaka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co w tym złego że ktoś chce potwiedzić fakt przynależności do pewnej grupy jakimś gadżetem (koszulka,kubek,peruka,kolorowe majtki itd. itp)

ja nie miałbym nic przeciwko temu żeby siedząc w knajpie natknąć się na kolesia (może nawet ciebie reed) w koszulce Tweaka

no niby tak,

T-shirt z logo , spox (black offcourse) ale te gole panienki ????

to przeciez wiejska kaszana 8O :?

Osobiscie jestem dumny ze naleze do grona o/c, ale jakby ludzie

kojazyli sobie overclocking, widzac lysego gostka w koszulce z logo TWEAK i gola [gluteus maximus] razem ????

to poronione

jezeli juz takie cos robic , to z glowa, zeby miec sie czym pochwalic , a nie wstydzic , nie ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niby tak,  

T-shirt z logo , spox (black offcourse) ale te gole panienki ????

to przeciez wiejska kaszana  8O  :?  

Osobiscie jestem dumny ze naleze do grona o/c, ale jakby ludzie

kojazyli sobie overclocking, widzac lysego gostka w koszulce z logo TWEAK i gola [gluteus maximus] razem ????

to poronione  

jezeli juz takie cos robic , to z glowa, zeby miec sie czym pochwalic , a nie wstydzic , nie ???

No niecalkeim gole [gluteus maximus] ;-) chociaz to je mialem na mysli.......hehehehe. Chodzi o to, ze samo logo na koszulce to niezbyt ciekawe, nudne - przydalby sie jakis bonus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej bedzie w granicy 30 z tego co sie orientowalem to koszulki z jednostronnym nadrukiem ich pomyslu kosztuja 20 zl

niestety dojdzie do tego przesylka :(

no ale jakby ktos znalazl kilku chetnych i wzial hurtem wiecej , to koszt sie rozlozy nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie jak już będzie projekt zaakceptowany i ktoś będzie chciał koszulkę to jak mi przyśle białą koszulkę to mogę zrobić za 8zł +koszta wysyłki a kubek 15zł +koszta wysyłki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...